ΑΝΔΡΙΚΟ Α.ΕΧ.Β - ΚΛΑΣΙΚΟ 0 -2

2014-03-16 16:25

 Σήμερα 16/3/14  στο Δημοτικό Στάδιο στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήμαοτος Β κατηγορίας,  η ομάδα μας αντιμετώπισε την Α.Ε.Χ.Β  και επικράτησε με  0 - 2 . Η νίκη της ομάδας, η ενδέκατη στο πρωτάθλημα, τη διατηρεί στην τετράδα της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να πιέζει, να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες με τους Παραδείση , Καραμαούνα , Ροζάκη και Πηλαβά.

Η ΑΕΧΒ , αφού ξεπέρασε την αρχική πίεση χωρίς να δεχθεί τέρμα, ανέβηκε και προσπάθησε να δημιουργήσει καταστάσεις για την εστία του, πρωτοεμφανιζόμενου  σήμερα, Χαλιορή.  Η άμυνα μας  αντιμετώπιζε  και ανέκοπτε τις προσπάθειες  των παικτών  της ΑΕΧΒ. 

Στο 22 ο Παραδείσης κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά στο κόρνερ, πίεσε τον αμυντικό του έκλεψε την μπάλα πάσαρε στον Ροζάκη που μπήκε στην περιοχή έδωσε ασίστ στον Καραμαούνα ο οποίος πλάσαρε τον τερματοφύλακα και άνοιξε το σκόρ  0 - 1

 Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου  υπήρξε νευρικότητα και πολλά λάθη από τους παίκτες μας. 

Στο ημίχρονο οι παίκτες ηρέμισαν, άκουσαν τις οδηγίες του προπονητή και μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Πολύ σύντομα στο 48' ο Παραδείσης  , αφού τράβηξε πάνω του τους αμυντικούς, έδωσε ασίστ στον Καραμαούνα που με πλασέ έγραψε το 0 -2, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 60΄ γκόλ του Παραδείση ακυρώνεται σαν οφσαϊντ

Στο 65΄  πλασέ  του Παραδείση βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο Καραμαούνας  στέλνει τη μπάλα πάνω απο τα δοκάρια.

Το παιχνίδι κύλησε μέχρι το τέλος με την ομάδα να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες να αυξήσει το σκόρ , χωρίς να κινδυνεύει στην άμυνα.

Η σύνθεση της ομάδας

Χαλιορής Κ. , Ροζάκης Β. , Επιτροπάκης Κ. , Σολάκου Α. ( 56 Σταυράκης Α) , Σίμος Γ, ,Καραπουρνιώτης Φ. , Πηλαβάς Α. ( 85 Αξιώτης Σ) , Μαμουτάϊ Ε. , Παραδείσης Γ. ( 75 Τσαγκάτος Ε. ) , Καραμαούνας Κ. 

Την δεκαοκτάδα συμπλήρωναν οι Φακούδης Δ. , Επιτροπάκης Ι. , Σαραντινός Ε,  , Λύρας  Δ. .

Μπράβο παιδιά. Καλή συνέχεια την επόμενη Κυριακή στο ντέρμπι με την Δόξα.