ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ - ΚΟΦΙΝΑΣ 2 -1

2014-03-01 18:06

Στο Φαφαλειο σήμερα στις 15:30 η ομάδα μας, με πολλές ελλείψεις, αντιμετώπισε την αξιόμαχη ομάδα του Κοφινά. Οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες , έβρεχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι παίκτες μπήκαν δυνατά, δυσκολεύονταν  να κρατήσουν την μπάλα και το γλιστερό τερέν δημιουργούσε προβλήματα  κυρίως στους αμυντικούς.
Στο 11' ο Παραδείσης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ, όταν το πλασέ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Ο Κοφινάς ανταπέδωσε τις ευκαιρίες άλλα ο Σούτης, που πήρε την μπάλα μετά από απόκρουση του Σαραντινού την έστειλε  ψηλά άουτ.
Οι δυνατές  μονομαχίες είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό,σε μια διεκδίκηση κεφαλιάς,  του Παραδείση στο πρόσωπο. Ο Γιώργος όμως αφού δέχθηκε την περιποίηση της γιατρού συνέχισε να αγωνίζεται δίνοντας παράδειγμα στους νεαρούς παίκτες μας με το πάθος και την αγωνιστικότητα του. Σε μία απόκρουση  χτύπησε στο χέρι και ο τερματοφύλακας Σαραντινός αλλά και αυτός συνέχισε να παίζει. 
Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0 -0 .  Στην ανάπαυλα οι παίκτες ηρέμισαν , άκουσαν τις οδηγίες του προπονήτη και  μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη. 
Πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου στο 46 με το Αλεξόπουλο να εκτελεί ωραία φάουλ έξω από την περιοχή αλλά το σουτ του Κουκή αποκρούστηκε από τα σώματα των αμυντικών.
Στο 56' ο Κουκής με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ  γράφοντας το 1 - 0
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πηλαβάς μπαίνει στην περιοχή του Κοφινά αλλά το σούτ του εξουδετερώθηκε με δυκολία από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.  
Στο 64 μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγκρουση δύο παικτών στον αέρα, ο διατητής με ιδιαίτερη ευκολία έδωσε πέναλτι στον Κοφινά. Οι παίκτες μας το αμφισήτησαν έντονα. 
Τη εκτέλεση ανέλαβε ο Πυλιώτης , ο Σαραντινός απέκρουσε προσωρινά αλλά ο παίκτης του Κοφινά πρόλαβε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1 -1.
Το παιχνίδι δυσκόλεψε για την ομάδα μας, η οποία δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να  σημειώσει και δεύτερο τέρμα. 
Το κατάφερε στο 86' όταν μετα από εκτέλεση φάουλ απο τον Σολάκου  η μπάλα έφθασε στην περιοχή του Κοφινά και ο Καραπουρνιώτης με κεφαλιά  έγραψε το 2 -1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Η νίκη αυτή, που επιτεύχθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω καιρού και λόγω απουσιών κρατά την ομάδα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στον προπονητή !  Καλή συνέχεια!
 
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους Παραδείση και Σαραντινό οι οποίοι παρά τον τραυματισμό τους συνέχισαν να αγωνίζονται με πάθος και να καθοδηγούν τους νεαρούς παίκτες μας.
 
Σήμερα έκανε την επανεμφάνιση του, μετα απο δίμηνη απουσία λόγω τραυματισμού και Δ. Αλεξόπουλος που με την εμπειρία του έδωσε πολλές λύσεις στην άμυνα. Επίσης σήμερα επανήλθε στην ομάδα και πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Μ. Ψαλτάκης.  Παιδιά να είστε πάντα καλά.

Επανεμφάνιση , μετα από δίμηνη απουσία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έκανε και ο σκόρερ   του 2ου τέρματος  Φ. Καραπουρνιώτης.   Ο Φίλιππος είχε σημειώσει και τα δύο τέρματα της ομάδας  εναντίον του Κοφινά στο Α΄ γύρο,  στην νίκη της ομάδας μας  με το ίδιο σκόρ 2 -1. Μπράβο!
 
Η σύνθεση της ομάδας   Σαραντινός Ε. , Ροζάκης Ε.( 74' Ψαλτάκης Μ ). , Επιτροπάκης Κ. , Φακούδης Δ. , Καραπουρνιώτης Φ. , Σολάκου Α. , Πηλαβάς Α. , Κωστάλας Γ. , Αλεξόπουλος Δ        (  73΄Μαμουτάι Ε.) , Κουκής Δ. ( 83' Αμπαζής) 
 
Την δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι Επιτροπάκης Γ. , Χαλιορής Κ. , Σίμος Γ. , Τσαγκάτος Ε.
 
Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα έχει ρεπό. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Α.Ε.Χ.Β