ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ -ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ 3 -1

2014-04-05 13:52

Στο Δημοτικό στάδιο Χίου σήμερα 5/4/2014 η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Πανοινούσσιο  και επικράτησε με 3 - 1. Η νίκη αυτή, η δωδέκατη στο πρωτάθλημα , ανέβασε την ομάδα προσωρινά  στην 4η θέση της βαθμολογίας μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα ξεκίνησε με όρεξη έκλεισε τον αντίπαλο στα καρέ του δημιούργησε αλλά έχασε ευκαιρίες με τους Επιτροπάκη Ι. , Λύρα Δ και Καραμαούνα Κ. 

Στο 21΄ ο Παραδείσης , μετά από πάσα του Σολάκου, άνοιξε το σκορ  1 - 0

Στο 32' ο ίδος , μετα από πάσα του Καραμαούνα , έκανε το 2 - 0

Στο 35΄ ο Μαμουτάι εκτέλεσε φάουλ και σημείωσε το 3 - 0

Στο επόμενο λεπτό ο Κουρουνιώτης είχε σουτ στο δοκάρι.

 

Στο ημίχρονο έγιναν δύο αλλαγές. Ο Κωστάλας πήρε τη θέση του Κουρουνιώτη και ο Ροζάκης στη θέση του Σολάκου.

Οι παίκτες στο δεύτερο μέρος μπήκαν χαλαρά , έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και έδωσαν  δικαίωμα στους αντιπάλους να ανέβουν και να πιέσουν.  Η μπάλα  δεν κυκλοφορούσε σωστά  στο κέντρο  και οι αντίπαλοι που έπαιζαν πιο δυνατά δημιουργούσαν καταστάσεις, χωρίς όμως να καταφέρουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα, 

Στο 75΄έγινε η τρίτη αλλαγή . Ο Αλεξόπουλος , που πήρε τη θέση του Παραδείση, με την εμπειρία του άλλαξε την εικόνα της ομάδας  βγάζοντας ωραίες μπαλιές στην επίθεση.   Ο Καραμαούνας σε δύο περιπτώσεις αλλά και οι Κωστάλας , Ροζάκης έχασαν ευκαιρίες να αυξήσουν το σκόρ.

Στο 90΄μετά από εκτέλεση φάουλ και λάθος εκτίμηση του Μπαμπανιώτη ο Πανοινούσσιος μείωσε σε  3 - 1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Συγχαρητήρια σε όλους. Πάμε τώρα  δυνατά στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άτλαντα ,για να κλείσουμε ωραία τη χρονιά.

Η δεκαοχτάδα 1. Μπαμπανώτης Π. 2, Τσαγκάτος Μ. 3. Σίμος Γ. 4. Σολάκου Α, 5. Μαμουτάι Ε. 6. Λύρας Δ, 7. Επιτροπάκης Γ. 8, Κουρουνιώτης Ν. 9. Καραπουρνιώτης Φ. 10. Καραμαούνας Κ.  11, Παραδείσης Γ. 12. Ροζάκης Β. 13. Κωστάλας Γ. 14. Παντελιδάκης Γ. 15. Ψαλτάκης M. 16. Κόνταρης Π. 17. Αξιώτης Σ, 18. Αλέξοπουλος Δ.