ΑΝΔΡΙΚΟ ΛΕΩΝ - ΚΛΑΣΙΚΟ 3 -1

2014-03-30 14:53

Στο Φαφάλειο σήμερα η ομάδα μας αντιμέτωπισε τον Λέοντα και γνώρισε την ήττα με 3 - 1, υποχωρώντας έτσι στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα  δεν ξεκίνησε καλά και απειλήθηκε από τον Λέοντα , που είχε δοκάρι στο 13ο λεπτό.  Η μπάλα δεν κυκλοφορούσε σωστά και ο Λέοντας  απειλούσε με τον Μίμαρο και τον Σιταρά, Στο 33΄μετά από εκτέλεση φάουλ και λανθασμένη απόκρουση αμυντικού μας ο Σιταράς πετάχθηκε και με κεφαλιά έκανε  το 1 - 0 , σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο. Η ομάδα μας είχε μια καλή ευκαιρία  να ισοφαρίσει με τον Παντελιδάκη , αλλά το σουτ του αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα με δύο νέα πρόσωπα στη σύνθεση της ( Φακούδης αντί Σολάκου και Σταυράκης αντί Πηλάβα) ξεκίνησε με όρεξη και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 46' με τον Παραδείση.  Δύο λεπτά αργότερα  ο διαιτητής καταλόγισε αυστηρό πέναλτι υπέρ του Λέοντα , για ανατροπή του Μίμαρου.  Το εκτέλεσε ο Παντέλογλου αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.  Στο 55΄μετά από εκτέλεση φάουλ ο  Μαθιούδης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Σαραντινού και έγραψε το 2 - 1.  

Η ομάδα μας πίεσε για να ισοφαρίσει δημιούργησε ευκαιρίες αλλά ο διαιτητής της αρνήθηκε πέναλτι , σε ανατροπή  ίδια με το πέναλτι του Λέοντα και ο επόπτης ακύρωσε λανθασμένα . γκόλ του Παραδείση σαν οφσάιντ. 

Τα νεύρα όλων ήταν τεντωμένα , οι παίκτες του Λέοντα άρχισαν  τις καθυστερήσεις . Η ομάδα πίεζε για την ισοφάριση αλλά ο τερματοφύλακας του Λέοντα έκανε μεγάλες αποκρούσεις σε φάουλ του Καραμαούνα και σούτ του Καραπουρνιώτη,. Στις καθυστερήσεις του αγώνα  μετά από λάθος της άμυνας ο Σαλίογλου έκανε το τελικό σκόρ  3 - 1.

 

Δεν πειράζει παιδιά. Συνεχίζουμε για ένα καλό φινάλε

Η σύνθεση :  1. Σαραντινος Ε.  2. Σολάκου Α. ( 46 Φακούδης Δ) 3. Μαμουτάι Ε. ( 68΄Επιτροπάκης Κ.) 4. Καρακώστας Η. 

5. Καραπουρνιώτης Φ.  6. Λύρας Δ.  7. Πηλαβάς Α. ( 46΄Σταυράκης Α. ) 8. Κουρουνιώτης Ν. 9. Παραδείσης Γ. 10. Καραμαούνας Κ. 

11. Παντελιδάκης Γ.

Την δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι 14. Επιτροπάκης Ι.   15. Μπαμπανιώτης Π.  17. Σίμος Γ.  18. τσαγκάτος Εμ.