ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΛΑΣ - ΚΛΑΣΙΚΟ 1 - 0

2014-04-13 17:36

 Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας , σήμερα στα Θυμιανά απέναντι στον Άτλαντα Νεοχωρίου , δυστυχώς όμως  δε συνοδεύτηκε από ένα καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα ηττήθηκε  με 1 -0, στις καθυστερήσεις του αγώνα, και κατέλαβε την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.

Οι παίκτες μας ξεκίνησαν δυναμικά διεκδικώντας τη νίκη που θα τους οδηγούσε στα μπαράζ ανόδου. Ο  Άτλαντας ,2ος στη βαθμολογία , είχε εξασφαλισμένη την άνοδο και περίμενε στροβαπάτημα των Καρυών στις Οινούσσες για να κατακτήσει αυτός το πρωτάθλημα. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα είχε τον έλεχγο του αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να ανοίξει το σκόρ.

Στο 13΄ο Σολάκου εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι .

Στο 19' σούτ του Κουρουνιώτη περνάει λίγο άουτ

Στο 32΄πλασέ του Σταυράκη ,μετά από εκτέλεση κόρνερ, αποκρούστηκε από τους αμυντικούς πάνω στη γραμμή. 

Ο 'Ατλαντας είχε μια καλή στιγμή στο 36΄ . αλλά αποκρούστηκε σε κόρνερ απο τον Σαραντινό.

Το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες , με την ομάδα μας να έχει πολύ καλή εικόνα και να δείχνει ότι θέλει το ματς περισσότερο.

Στην επανάληψη  οι αντίπαλοι μπήκαν πιό δύνατα, έπαιξαν σε μερικές περιπτώσεις σκληρά και πίεσαν για να σημειώσουν κάποιο τέρμα. Η άμυνα μας κατάφερε να αντιμετωπίσει την πίεση  και στην επίθεση δημιουργούσε κινδύνους για την εστία του Άτλαντα.

Στο 54΄ο Παντελιδάκης σουτάρει λίγο πάνω από τα δοκάρια , στο 65΄ο Φακούδης μπαίνει από δεξιά αλλά την τελευταία στιγμη ο αμυντικός του Άτλαντα έδιωξε σε κόρνερ. Στο  77΄ο Παραδείσης τσίμπησε την μπάλα αλλά δεν πρόλαβε να τη σπρώξει στα δίχτυα. 

Στο  87΄ μεγάλη ευκαιρία  από τον Πηλαβά.  

Στο 93΄ σε ένα γέμισμα στην περιοχή μας ο Γιακούμας πετάχθηκε και  έγραψε το τελικό 1 - 0.

Δεν πειράζει παιδιά. Η προσπάθεια σας ήταν συγκλονιστική!

Συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και σε όσους περίμεναν υπομονετικά να πάρουν την ευκαιρία τους. Η σημερινή εμφάνιση ,ιδιαίτερα των νέων παικτών μας δίνει πολλές ελπίδες για το μέλλον!

 Η δεκαοχτάδα:

1, Σαραντινός Ε. 2. Σολάκου Α. 3. Μαμουτάϊ Ε.(84΄Κωστάλας Γ.) 4. Λύρας Δ. 5. Καραπουρνιώτης Φ. 6. Σταυράκης Α. 7. Φακούδης Δ. ( 67 Αλεξόπουλος Δ.) 8. Κουρουνιώτης Ν. 9. Καραμαούνας Κ. ( 53΄Παραδείσης Γ, ) 10. Παντελιδάκης Γ. 11. Πηλαβάς Α. 15. Μπαμπανιώτης Π. 16. Σίμος Γ. 17. Ροζάκης Β,  18. Κόνταρης Π.