ΑΝΔΡΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΑΤΛΑΣ 1 - 0

2014-12-14 17:31

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας σήμερα επί του Άτλαντα με 1 - 0 . Η νίκη αυτή είναι ιστορική, μια και είναι η πρώτη της ομάδα μας στην Α' κατηγορία.  

Οι παίκτες μας μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να πάρουν κάτι από τον αγώνα.  Έμπαιναν δυνατά στις φάσεις , είχαν αλληλοκάλυψη και προσπαθούσαν να βγουν μπροστά με αξιώσεις. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν μικροευκαιρίες , που δεν κατάφεραν να εκμεταλευτούν.  Το ημίχρονο  έληξε ισόπαλο 0  - 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο  Άτλαντας μπήκε πιο δυνατά , πίεσε την ομάδα μας  που κλείστηκε στην περιοχή μας αλλά οι αμυντικοί μας και ο τερματοφύλακας Φιλιππαίος  άντεξαν. Σιγά σιγά η ομάδα άρχισε να ανεβαίνει. Στο 59' αμυντικός του Άτλαντα έκοψε την μπάλα με το χέρι  μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχισθεί το παιχνίδι. 

Η φάση αυτή πείσμωσε τους παίκτες μας που ανέβηκαν και απειλούσαν την εστία του Άτλαντα. Στο 75΄ ο δαιτητής καταλόγισε πέναλτι  υπέρ της ομάδας μας , ύστερα απο χέρι αμυντικού. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Καραμπουρνιώτης   κάνοντας το  1 - 0.

Στη συνέχεια ο Άτλαντας ανέβηκε για την ισοφάριση και η ομάδα μας έβρισκε χώρους στις αντεπιθέσεις να σημειώσει δεύτερο τέρμα.

Μέχρι το τέλος του αγώνα έχασε τρείς μοναδικές ευκαιρίες με τους Πηλαβά, Καραμπουρνιώτη και Μαθιούδη ενώ είχε δοκάρι με τον Χυσενάϊ.  

Το τέλος του αγώνα  βρήκε τους παίκτες μας να πανηγυρίζουν για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Συχγαρητήρια σε όλους. Συνεχίστε με το ίδιο πάθος και στους επόμενους αγώνες θα έλθουν και άλλα καλά αποτελέσματα, Μπορείτε!!!

Η σύνθεση 1. Φιλιππαίος Κ.  2. Πλεκιάϊ Σ. 3. Σολάκου Α.  4. Καραμπουρνιώτης Φ. 5. Καρακώστας Η. ( 53' Σίμος Γ.) 6. Μαμουτάϊ Ε. 6. Πηλαβάς Α. 8. Γεραζούνης Π. ( 80΄Μαθιούδης Δ.)  9. Παραδείσης Γ. ( 69΄Χυσενάϊ Ν)  10. Κουρουνιώτης Ν. 11. Φακούδης Δ.

Την δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι  Πιστολής Χ. , Επιτροπάκης Κ.  , Ψυχιάς Σ. , Τέττερης Σ.