ΑΝΔΡΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΛΕΩΝ 1 - 5

2014-11-08 17:52

 Στο Δημοτικό Στάδιο σήμερα  η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Λέοντα  και γνώρισε την ήττα  με  1 - 5.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά αφού μόλις στο 11΄η ομάδα άνοιξε στο σκορ με τον Παραδείση μετά από κάθετη μπαλιά του Παντελιδάκη.

Ο Λέων πίεσε για την ισοφάριση αλλά η ομάδα μας κατάφερε να κρατήσει το σκορ και να πάει στα αποδυτήρια  προηγούμενη με 1 - 0,

Στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου η ομάδα πέτυχε δεύτερο γκόλ με τον Παντελιδάκη αλλά ακυρώθηκε, λανθασμένα κατα τη γνώμη μας, με υποδείξη της βοηθού ως οφσάιντ.

Στο 53΄ο Λέοντας ισοφάρισε  με τον Χαβιάρα. Μετα την ισοφάριση η ομάδα έχασε την αυτοσυγκέντρωση της  και πολύ γρήγορα δέχθηκε άλλα δύο τέρματα από τον Ζαννίκο στο 56΄και στο  66΄.  Στο 72΄ ο Χαβιάρας σημείωσε το 1 - 4  και ο Νικολάου στο 89΄σημείωσε το τελικό 1 - 5.    Στο 88΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παντελιδάκης  , ο οποίος είχε χρεωθεί λανθασμένα την πρώτη κίτρινη στο 78΄για φάουλ που έκανε άλλος παίκτης. 

Με το τέλος του αγώνα υπήρξαν έντονες  διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές .

Παιδιά προσπαθήστε περισσότερο!  Μην τα παρατάτε μόλις δεχθείτε γκόλ. Καλή συνέχεια 

Η Σύνθεση : 1. Φιλιππαίος Κ,  2. Σολάκου Α.(74΄Καρνάτσος Δ.)  3. Επιτροπάκης Κ. (57΄Ζαννίκος Ι. ) 4. Μαμουτάϊ Ε. 5. Καρακώστας Η. 6. Πλεκιάϊ Σ. 7. Γεραζούνης Π. 8. Καραμπουρνιώτης Φ. 9. Παραδείσης Γ.(69΄Παπασταματίου Ι.) 10. Παντελιδάκης Ι. 11. Κουρουνιώτης Ν.

Τη δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι Σίμος Γ, , Κόνταρης Π. ,Πιστολής Χ. και Δεββές Φ.