ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ 4 - 1

2014-12-21 19:04

Σήμερα στον Αγιο Γιώργη για την τελευταία αγωνιστική του  Α΄Γύρου η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Ατρόμητο.

Ήταν ενα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο Ατρόμητος από το ξεκίνημα πίεσε την ομάδα μας και δημιούργησε ευκαιρίες,

Στο 11΄ ο Φακούδης έγινε αναγκαστική αλλαγή , λόγω τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο νεαρός Σ. Ψυχιάς που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα. 

 Στο 17΄ο Άτρόμητος άνοιξε το σκορ με τον Κουτρή.  Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει και προς το τέλος του ημιχρόνου σημείωσε άλλα δύο τέρματα  εκμεταλευόμενος αμυντικά λάθη. Τα γκολ σημείωσαν στο 40΄ο Δ. Κούτσουρας και στο 45΄ο Π. Σούκας.

Στο 46΄η ομάδα μας μείωσε σε 3 -1 με τον Καραμπουρνώτη μετά από κόρνερ του Πηλαβά. Το γκολ αυτό έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οι παίκτες μας ανέβηκαν και προσπαθούσαν να μειώσουν το σκόρ  . Στο 75΄ τραυματίστηκε ο Παντελιδάκης  και η ομάδα συνέχισε με 10 παίκτες , αφού είχαν γίνει όλες οι αλλαγές.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Ατρόμητος  σημείωσε το τελικό 4 - 1.

Στον αγώνα σήμερα εκτός απο τον Σ.Ψυχιά αγωνίστηκε για πρώτη φορά και ο Σ. Τέττερης Κια οι δύο είναι παίκτες της ομάδας Νέων.

 

Παιδιά καλή ξεκούραση . Δουλέψτε στη διακοπή του πρωταθλήματος  για να έχουμε καλύτερη συνέχεια.

Καλές γιορτές σε όλους!!

 

Η σύνθεση : 1. Φιλιππαίος Κ. 2. Πλεκιάϊ Σ ( 46' Παντελιδάκης Ι.)  3. Σίμος Γ. 4. Καραμπουρνιώτης Φ. 5. Καρακώστας Η.  6. Φακούδης Δ. ( 11΄ Ψυχιάς Σ.)  7. Πηλαβάς Α.  8. Γεραζούνης Π. 9.Κουρουνιώτης Ν.    10. Κάργατζης Ε. 11. Χυσενάϊ Ν. ( 70΄ Τέττερης Σ.)

Τη δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι Πιστολής Χ.  , Επιτροπάκης Κ. ,Σταυράκης Α. και Στείρος Δ.