ΔΑΦΝΗ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ 2 - 0

2014-12-06 17:55

Μιά πολυ καλή παρουσία είχε η ομάδα μας σήμερα στον Δαφνώνα , όπου αντιμετώπισε  την Δάφνη.  

Οι παίκτες μας  έπαιξαν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο , είχαν αλληλοκάλυψη και έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Δαφνώνα που έπαιζε με αρκετές αλλαγές. 

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε μετην Δάφνη να έχει την υπεροχή   αλλά  να απειλεί ουσιαστικά μόνο σε μια φάση που είχε δοκάρι με τον Μουλάκη.  

Το  δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στον  ίδιο ρυθμό .  Οι παίκτες μας αγωνιζόμενοι με πάθος ανέκοπταν τις προσπάθειες της Δάφνης οι οποία απειλούσε με φάουλ , που  κέρδιζε έξω απο την περιοχή μας.  Σε ένα από αυτά, που αμφισβητήθηκε έντονα απο τους παίκτες μας, στο 57΄ κατάφερε να σπάσει την άμυνα μας και σημείωσε το  1 - 0  με τον Θεοδωρίδη. 

Το γκολ έφερε εκνευρισμό στους παίκτες μας οι οποίοι έχασαν την αυτοσυγκέτρωση τους με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να δεχθούν και δεύτερο τέρμα , στο 59΄απο τον  Σεζένια.

Σιγά - σιγά η ηρεμία επανήλθε οι παίκτες μας προσπάθησαν να ανέβουν και να απειλήσουν την εστία της Δάφνης. 

Δημιούργησαν ευκαιρίες  αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν  κάποιο τέρμα.  Τελκό σκόρ  2 - 0

 

Μπράβο παιδιά. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια.  Η εικόνα που δείξατε σήμερα ήταν πολύ καλή. Συνεχίστε με το ίδιο πάθος.

 

Η σύνθεση : 1. Φιλιππαίος Κ. 2.Πλεκιάϊ Σ 3.  Σολάκου Α.(77΄ Σίμος Γ. ) 4. Καραμπουρνιώτης Φ. 5. Καρακώστας Η. 6. Μαμουτάϊ Ε. 

7. Πηλαβάς Α.  8.  Γεραζούνης Π. ( 83΄ Στείρος Δ.)  9.  Κόνταρης Π. ( 63΄ Φακούδης Δ. ) 10. Κουρουνιώτης Ν. 11. Μελέκος Π. 

Την δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι Παραδείσης Γ.  , Κασαμπάς Ν.  , Επιτροπάκης Κ. , Μαθιούδης Δ.