ΕΝΩΣΗ -ΚΛΑΣΣΙΚΟ 3 -1

2014-10-15 19:24

Σήμερα στη Σέντα η ομάδα μας αντιμετώπισε την Ένωση, στο εξ' αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής και γνώρισε την ήττα με 3 -1

    Το παιχνίδι ξεμίνησε με την ομάδα μας να επιτίθεται και να δημιουργεί την πρώτη ευκαιρία στο 3' αλλά το σουτ του Παντελιδάκη πέρασε άουτ. Η Ένωση προηγείθηκε στο 10΄όταν σουτ του Πιπερίδη κόντραρε σε πόδι αμυντικού πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Φιλιππαίου. Το γκόλ αποσυντόνισε τους παίκτες για λίγο , αλλά ανέβασαν και πάλι την απόδοση τους και προσπαθόυσαν για την ισοφάριση.

 Έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Παντελιδάκη στο 36' , που δεν κατάφερε να πλασάρει τον νεαρό τερματοφύλακα της  Ένωσης, και με τον Παπασταματίου στο 38΄. Σ' αυτό το διάστημα που η ομάδα μας είχε την υπεροχή ο βοηθός ανέκοπτε συνεχώς τις επιθέσεις με υποδείξεις οφσάιτ, κάποιες φορές λαθεμένα.  

Σαν να μην έφταναν αυτά στο 43΄σε μιά αντεπίθεση  Μαθιούδης σημείωσε το 2 - 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε γρήγορα να μειώσει, στο 51΄ με τον Καραπουρνιώτη μετά από ασίστ του Παντελιδάκη.  Το παιχνίδι έγινε πολύ δυνατό , υπήρχαν νεύρα  ο διαστητής μοίρεζε κίτρινες κάρτες αλλά καμμία ομάδα δεν μπορούσε να σημειώσει γκόλ παρά τις ευκαιρίες που χανόταν. 

Μπήκαμε στι καθυστερήσεις  όταν σε ένα μπάσιμο του Μαθιούδη , φάνηκε να υπάρχει ανατροπή του από τον Φιλιππαίο  και ο διατητής έδωσε πέναλτι  και κόκκινη  κάρτα στον τερματοφύλακα μας. Ξέσπασαν έντονες διαμαρτυρίες   στον διαιτητή και τον βοηθό .  Στο 94' ο Μαθιούδης  χτύπησε το πέναλτι και έγραψε το τελικό 3 -1

Δεν πειράζει παιδιά, ηρεμείστε  και πάμε δυνατά  την Κυριακή στον αγώνα με την Καλαμωτή!

Η Σύνθεση

1. Φιλιππαίος Κ.  2. Πλεκιάϊ Σ.  3. Σίμος Γ ( 46΄Επιτροπάκης Κ. ) 4. Ζαννίκος Ι.  5. ΜαμουτάΙ Ε.  6. Σολάκου Α. (66' Φακούδης Δ. ) 

7.  Γεραζούνης Π. ( 76.΄Παραδείσης Γ΄)  8.  Καραπουρνιώτης Φ. 9. Παντεκιδάκης Ι. 10. Παπασταματίου Ι. 11. Κουρουνιώτης Ν.

Την δεκαοχτάδα  συμπλήρωναν οι Στείρος Δ. , Δεββές Φ, , Κασαμπάς Ν, Κόνταρης Π.