ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ 4 - 1

2015-02-07 18:27

Στα Θυμιανά σήμερα , για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας , η ομάδα μας αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο Ηρακλή.

Η ομάδα μας παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεση της και ξεκίνησε πολύ καλά. Ο Ηρακλής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά οι παίκτες μας, προσηλωμένοι στα αμυντικά τους  καθήκοντα  , κατάφερναν να ανακόπτουν τις επιθέσεις του Ηρακλή και να απομακρύνουν του κινδύνους για την εστία μας. 

 Η ώρα περνούσε το γκόλ  δεν ερχόταν και άρχισε ο εκνευρισμός των παικτών του Ηρακλή.   Τελικά στο 39' ο Πάλλας με προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή σούταρε δυνατά η μπάλλα με πολλά φάλτσα κατέληξε στα δίχτυα.    

Σκόρ ημιχρόνου   1 -  0.    

Με το ξεκίνημα του Β' ημιχρόνου ο προπονητής του Ηρακλή πέρασε στο αγώνα τον Ζαμπετάκη , και λίγο αργότερα τον Μονιό δίνοντας έτσι νέα πνοή στην επίθεση του.  Στο 52΄ο Ζαμπετάκης σημείωσε το 2 - 0  , εκμεταλλευόμενος   αμυντικό λάθος. 

Στο 65΄ ο Πουλιός  μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα μας Κασαμπά  πήρε την μπάλλα και σημείωσε το 3 - 0.

Στο 73΄ο Παντελιδάκης  μετά από ωραία μπαλιά του Λύρα μπήκε μόνος του στην περιοχή πλάσσαρε σωστά και μείωσε σε  3 - 1.  Ήταν το πρώτο  του γκολ , που το έψαχνε  καιρό.

Στο 75΄ ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε με επιτυχία ο Ζαμπετάκης , σημεώνοντας το τελικό 4 -1.

Μπράβο  παιδιά . Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Συνεχίζουμε  με το ίδιο πάθος μέχρι το τέλος!!!

Η σύνθεση : 1. Κασαμπάς Ν.  2, Πλεκιάϊ Σ.  3.Σίμος Γ. ( 63΄Μαμουτάϊ Ε.) 4. Επιτροπάκης Κ.  5. Καρακώστας Η.  6. Λύρας Δ. 7. Φακούδης Δ. 8.  Σταυράκης  Α. 9. Τέττερης Σ. ( 56΄Παντελιδάκης Ι)   10. Κουρουνιώτης Ν.  11. Σολάκου Α ( 66΄ Ψυχιάς Σ.) 

Την δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι Μαρτάκης Ν. , Φιλιππαίος Κ. , Μπουλαζέρης Ι. και Αξιώτης Σ.