ΚΑΛΑΜΩΤΗ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ 2 -2

2014-10-19 19:47

 Τον πρώτο της βαθμό στην Α' κατηγορία,κατέκτησε σήμερα η ομάδα μας  στην Καλαμωτή σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη αγώνα που έληξε ισόπαλος 2 - 2.

 Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας αφού στο 3ο λεπτό ο Παντελιδάκης  έκλεψε την μπάλα από τον αμυντικό της Καλαμωτής μπήκε στην περιοχή και πάσσαρε στον Σταυράκη που σημείωσε  από κοντά το  0 -1.  

Στο η Καλαμωτή κέρδισε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο νεαρός τερματοφύλακας μας  Ν. Κασαμπάς. 

Στο 10΄ η ομάδα διπλασίασε τα τέρματα της με τον Καραμπουρνιώτη .που έγραψε το  0 - 2

Στο 16' και στο 35΄έγιναν δύο αναγκαστικές αλλαγές  ο Σολάκου στη θέση του Επιτροπάκη και ο Στείρος στη θέση του Σταυράκη.  Οι αλλαγές έριξαν τον ρυθμό της ομάδας που έχασε τον έλεγχο του κέντρου. 

Στο 40΄ η Καλαμωτή εκτέλεσε φάουλ με τον Λέο η μπάλλα με την βοήθεια του αέρα ξεγέλασε τον Κασαμπά και κατέληξε στα δίτυα. 

Σκορ ημιχρόνου 1 - 2.

 Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου  η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά πολύ  σύντομα, στο 56΄, έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του αρχηγού Ε. Κάργατζη, για σκληρό φάουλ.

Στο 59' η ομάδα είχε διπλή ευκαιρία να σημειώσει 3ο τέρμα αλλά το σουτ του Καραμπουρνιώτη  αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Καλαμωτής σε κόρνερ και μετά την εκτέλεση του κόρνερ το σουτ του Παντελιδάκη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Καλαμωτή με αριθμητικό πλεονέκτημα πίεζε για την ισοφάριση  αλλά οι παίκτες μας προέβαλαν σθεναρή αντίσταση.  Η ισοφάριση για την Καλαμωτή  ήλθε από το Ορφανούδη στο 73΄.  

Σε μια αντεπίθεση ο Παπασταματίου ανατράπηκε στην περιοχή αλλά ο διατητής έδειξε να  συνεχιστεί το παιχνίδι. 

Στο 90΄ ο Κασαμπάς  με καταπληκτική απόκρουση  κράτησε την  ισοπαλία. 

Συγχαρητήρια παιδιά σε όλους για την υπερπροσπαθεια σας. Συνεχίστε με το ίδιο πάθος και  θα έλθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Η σύνθεση : 1. Κασαμπάς Ν. 2. Πλεκιάϊ Σ. 3. Επιτροπάκης Κ. ( 16΄ Σολάκου Α) 4. Μαμουτάϊ Ε. 5. Ζαννίκος  Ι. 6. Καραμπουρνιώτης  7. Γεραζούνης Π.  8. Σταυράκης Α. (35΄ Στείρος Δ. )  9. Παπασταματίου Ι. 10. Κάργατζης Ε. 11.  Παντελιδάκης Ι.  ( 78΄ Φακούδης Δ.)

την  δεκαοκτάδα  συμπλήρωναν οι  Δεββές   Φ. ,  Σαραντινός Ε. , Παραδείσης Γ. , Κόνταρης Π.