ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΗΡΑΚΛΗΣ 0 - 3

2014-10-25 18:36

Στο Δημοτικό Σταδιο  σήμερα η ομάδα μας αντιμετώπισε τον περσινό πρωταθλητή Ηρακλή και γνώρισε την ήττα με  σκόρ 0 -3

 Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα στάθηκε πολύ καλά  ανασταλτικά και  κράτησε  το μηδέν χωρις να απειληθεί ιδιαίτερα.

    Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ο Ηρακλής ευτύχισε να προηγηθεί στο 47΄ με τον Κυδωνάκη , μετά από εκτέλεση κόρνερ  διαδοχικές κόντρες και αδυναμία απομάκρυνσης της μπάλλας από τους αμυντικούς μας. 

  Το γκόλ ανέβασε ψυχολογικά τους παίκτες του Ηρακλή που πίεζαν και δημιουργούσαν φάσεις. Στο  56΄ έγινε αναγκαστική αλλαγή ο τερματοφύλακας Φιλιππαίος λόγω τραυματισμού. Στη θέση του μπήκε ο νεαρός Κασαμπάς ο οποίος πρίν προλάβει να ζεσταθεί δέχθηκε  2 γκόλ  από  τον Μπαλλή στο 58΄και από τον Μονιό στο 60΄.

Οι παίκτες του Ηρακλη συνέχισαν να πιέζουν να δημιουργούν και να χάνουν ευκαιρίες , αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν άλλο τέρμα. Οι παίκτες  μας  προσπαθούσαν με όλες τους τις δυνάμεις να  κρατήσουν το σκόρ και άν μπορέσουν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Είχαν  και κάποια σουτ με τους  Παντελιδάκη Κουρουνιώτη. 

Στο 86΄ η ομάδα έμεινε πάλι με 10   παίκτες (4η φορά σε 5 αγωνιστικές) αφού ο Μαμουτάϊ αντίκρυσε την κόκκινη  κάρτα, μετά από υπόδειξη του βοηθού, για εξύβριση φιλάθλου. 

Παιδιά ψυχραιμία. Συνεχίστε την προσπάθεια σας  , διορθώνοντας τα λάθη  σας  και  θα έλθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Η Σύνθεση : 1. Φιλιππαίος Κ. ( 56'  Κασαμπάς Ν. ) 2. Πλεκιάϊ Σ.  3. Επιτροπάκης Κ.  4. Μαμουτάι Ε. 5. Σολάκου (63΄Δεββές Φ. ) 6. Καραμπουρνιώτης Φ.  7. Γεραζούνης Π.  8. Φακούδης Δ.  9. Παντελιδάκης Ι.  10. Κουρουνιώτης Ν.  11.  Στείορος Δ. ( 70΄Κοττατής Β)

Την δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι  Αξιώτης Σ, , Σίμος Γ. , Παραδείσης Γ.  και Κόνταρης Π.