ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΚΑΝΑΡΗΣ 0 - 4

2014-10-11 19:10

Στο Δημοτικό Στάδιο Χίου η ομάδα μας σήμερα αντιμετώπισε  τον πρωτοπόρο Κανάρη  Νενήτων και γνώρισε την ήττα με  0  - 4.

Η ομάδα μας παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεση της (έξι παίκτες που αγωνίσθηκαν ήταν δεκαεξάχρονοι και δεκαεφτάχρονοι), προσπάθησε για το καλύτερο αλλά η ανωτερότητα του αντιπάλου ήταν εμφανής.  

Ο  Κανάρης προηγήθηκε γρήγορα, στο 5ο λεπτό,  και διπλασίασε τα τέρματα του στο 13ο . Συνέχισε να πιέζει και στο 32΄ σημείωσε και 3ο γκόλ.  Το ημίχρονο έληξε  0 - 3

Το παιχνίδι συνεχίστηκε  στον ίδιο ρυθμό και στο 2ο ημίχρονο  και στο 64 ο Κανάρης πέτυχε και 4ο  τέρμα. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε με κάποια φάουλ, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα.  Το παιχνίδι έληξε με σκόρ  0 - 4.

Απο την ομάδα μας διακρίθηκε  ο τερματοφύλακας μας Φιλιππαίος , που με   καταπληκτικές επεμβάσεις   δεν άφησε το σκορ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Δέν πειράζει παιδιά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας την Τετάρτη στη Σέντα με την Ένωση

 

Η Σύνθεση

1. Φιλιππαίος Κ. 2. Μελέκος Π. ( 40΄Επιτροπάκης Κ)  3. Στείρος Δ. 4. Καραπουρνιώτης Φ. 5. Καρακώστας Η. 6.  Σταυράκης Α. 7. Φακούδης Δ. 8. Σολάκου Α. 9. Παπασταματίου Ι.(65΄Πλεκιάϊ Σ)  10. Παντελιδάκης Ι. ( 75΄Παραδείσης Γ)  11. Κουρουνιώτης Ν. 

Τη δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι : Μαμουτάϊ Ε,  , Κασαμπάς Ν . Τέττερης  Σ.  και Σίμος Γ.