ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΚΑΡΥΕΣ 1 - 2

2014-11-15 17:44

Στο Δημοτικό Στάδιο σήμερα η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα των Καρυών. 

'Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.  Η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί  στο 25' με κεφαλιά του Καραμπουρνώτη  αλλά στο 36΄ σε μια αδράνεια της άμυνας ο Ζώης με κεφαλιά σημείωσε το 1 - 1 σκορ με το οποίο έληξε το Α' Ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ρυθμός ήταν ο ίδιος , οι μονομαχίες δυνατές  έγιναν πολλά φάουλ και απο τις δύο ομάδες  υπήρξαν πολλές διακοπές για τραυματισμούς και  δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερες ευκαιρίες.  Ενώ όλα έδειχναν οτι το παιχνίδι πήγαινε για ισοπαλία στο 77΄  σε  ένα γέμισμα στην περιοχή μας  παίκτης των Καρύων  σούταρε, η μπάλλα κόνταρε σε αμυντικό μας ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα.  Στα επόμενα λεπτά μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα μας προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς να τα καταφέρει.

Τελικό σκόρ 1 - 2.

Μπράβο παιδιά . Συχγαρητήρια για την προσπάθεια. Συνεχίζουμε με περισσότερο πάθος!

Η Σύνθεση: 1. Φιλιππαίος Κ.  2. Σολάκου Α. 3. Μαμουτάϊ Ε. 4. Πλεκιάϊ Σ. 5. Καρακώστας Η. ( 82' Χυσενάι Ν.)6. Καραμπουρνιώτης Φ. 7. Γεραζούνης Π. 8. Κουρουνιώτης Ν. 9. Παραδείσης Γ. ( 72΄Κόνταρης Π.) 10. Κάργατζης Ε. 11 Σταυράκης Α. (  58" Φακούδης Δ.)

 Τη δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι Σίμος Γ. , Πιστολής Χ. , Ψυχιάς Σ. , Επιτροπάκης Κ.