ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ 3 - 4

2015-02-14 17:35

Στο Δημοτικό Στάδιο ,στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής , η ομάδα μας αντιμετώπισε την Μικρασιατική.

Η ομάδα παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεση της. Στην αρχή του αγώνα η Μίκρασιατική μπήκε δυνατά και με τους γρήγορους επιθετικούς της προσπαθούσε να πλαγιοκοπήσει την άμυνα μας και να δημιουργήσει επικίδυνες καταστάσεις για την έστία μας. Οι παίκτες μας σιγά-σιγά βρήκαν τα πατήματα τους  κέρδιασν μέτρα στο γήπεδο και άρχιαν να απειλούν την εστία της Μικρασιατικής. Στο 20' ο Μαμουτάϊ με ένα καλοχτυπημένο φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 0.

Η Μικρασιατική αντέδρασε πολύ γρήγορα και στο 25΄ισοφάρισε με τον Λιτσάκη  σε 1 - 1 σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο  ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά. Στο 50΄ ο νεοεισελθών Τέττερης έκλεψε την μπάλα έξω απο την περιοχή μπήκε και με ωραίο πλασέ τηνέστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 2 -1 . Ήταν το πρώτο γκόλ του νεαρού Τέττερη  στην κατηγορία και το πανηγύρισε ανάλογα.

Η Μικρασιατική προσπάθησε να συνέλθει απο το σοκ και άρχισε  να πιέζει  για νέα ισοφάριση την οποία τελικά πέτυχε στο 70΄. Στο 72΄έγινε μια φάση  που άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ο Τέττερης δέχθηκε την μπάλα στο πρόσωπο ,από δυνατό σουτ ανιπάλου και σωριάστηκε στο έδαφος. Ο γιατρό του αγώνα έκρινρ απαραίτητη την μεταφορά του στο Νοσοκομείο. 

Με το ξεκίνημα του αγώνα σε μια  επίθεση της Μικρασιατικής έγινε φάουλ πάνω στο τερματοφύλακα μας , ο διαιτητής έδειξε  παίζετε και  σε κενή εστία η Μικρασιατική  σημείωσε το 2 - 3.  Ξεσηκώθηκε θύελλα διαμαρτυριών αλά ο διαιτητής κατακύρωσε το γκολ.

Στη συνέχεια του αγώνα οι παίκτες μας με όσο κουράγια έιχαν προσπάθησαν για την ισοφάριση, Στο 98΄ και ενώ όλη η ομάδα ήταν στην επίθεση η Μικρασιατική με αντεπίθεση σημείωσε το 2 - 4. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα κέρδισε  φάουλ το εκτέλεσε αριστοτεχνικά ο Παντελιδάκης  και έγραψε το τελικό 3 - 4.

Παιδιά συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Μπορεί να μην είχαμε βαθμολογικό όφελος αλλά τέτοιες εμφανίσεις μόνο θετικά μπορεί να προσφέρουν.  Συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος. 

Να ευχηθούμε περαστικά στους νεαρούς  Στέλιο Τέττερη και Νίκο Κασαμπά ,που αν και τραυματίστκε στη φάση του 3ου τέρματος συνέχισε μέχρι το τέλος, Σιδερένιοι!!

Η σύνθεση 1. Κασαμπάς Ν. 2. Επιτροπάκης Κ. 3. Σολάκου Α. 4. Μαμουτάϊ Ε.  5. Καρακώστας (46΄Πλεκιάϊ Σ. )  6. Μαρτάκης Ν. ( 46΄Τέττερης Σ.   76΄Ψυχιάς  Σ.)  7. Φακούδης Δ. 8. Λύρας Δ. 9. Παντελιδάκης Ι. 10. Σταυράκης Α. 11. Κουρουνιώτης  Ν. 

Την δεαοχτάδα συμπλήρων οι Τσαλίκης Ι. , Μπουλαζέρης Ι, , Μαθιούδης Δ, και Παραδείσης Γ.

Όπως  φαίνεται απο την σύνθεση  σήμερα αγωνίστηκαν  8 παίκτες ηλικίας 17 ετών και νεώτεροι  ενώ υπήρχαν άλλοι τρεις στη δεκαοχτάδα.  Αυτό είναι το κέρδος για το μέλλον της ομάδας μας!!!