ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1 - 4

2014-11-30 18:22

Στο Δημοτικό Στάδιο Χίου σήμερα, για τη 1οη αγωνιστική του πρωταθλήατος Α΄κατηγορίας Χίου, η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων.  Ο Ποσειδώνας είχε τον έλεγχο του κέντρου και με τους ταχύτατους επιθετικούς του προσπαθούσε να δημιουργήσει απειλές για την εστία μας. Η άμυνα μας  αντιμετώπιζε αποτελεσματικά τις επιθέσεις του Ποσειδώνα και σε μία αντεπίθεση στο 11΄ ο Παραδείσης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.  Ο Ποσειδώνας στο 29' πέτυχε  το πρώτο του τέρμα με τον Κυριακούδη μετά από σέντρα του Νιάκα.  Στο 42΄ο Νιάκας διπλασίασε τα τέρματα του Ποσειδώνα με ωραίο πλασέ. 

Το ημίχρονο έληξε 0  - 2.

Το ξεκίνημα του Β΄ημιχρόνου ήταν άσχημο για την ομάδα μας. Στο  48' και στο 50΄ δέχθηκε δύο τέρματα από τους Ναρλιάν και Χριστοφάκη και το σκορ έγινε 0 - 4

Η ομάδα προσπαθούσε μα ανασυνταχθεί και να μην αφήσει το σκορ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Το τελευταίο τέταρτο του αγώνα ανέβηκε και δημιούργησε  ευκαιρίες με τους Στείρο και Καραμπουρνιώτη  και στο 88' σημείωσε το γκολ της τιμής με τον Χυσενάϊ.

Τελικό σκορ  1 - 4.

Παιδιά συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Καλή συνέχεια..

Η σύνθεση 1. Φιλιππαίος Κ. 2. Πλεκιάϊ Σ. 3. Σίμος Γ. 4. Μαμουτάϊ Ε. 5. Φακούδης Δ. 6. Καραμπουρνιώτης Φ. 7. Πηλαβάς Α. ( 46' Στείρος Δ.)  8. Χυσενάϊ Ν. 9. Παραδείσης Γ. (59' Καρνάτσος Δ.) 10. Γεραζούνης Π. 11. Σολάκου Α. ( 61΄Επιτροπάκης Κ.)

Την δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι : Πιστόλης Χ. , Μπουλαζέρης Γ. , Σταυράκης Α. , Κουρουνιώτης Ν.