ΝΕΩΝ ΚΟΦΙΝΑΣ/ΠΥΡΓΟΣ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ/ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ 3 - 2

2014-12-03 19:23

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε σήμερα στο Φαφάλειο, για το πρωτάθλημα Νέων, μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας του Κοφινά.

Οι παίκτες μας ξεκίνησαν με όρεξη και μόλις στο άνοιξαν το σκορ με τον Σταυράκη μετά από ωραία πάσα του Τέττερη,

Στο 16' η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Ψυχιάς  απεκρουσε με τα χέρια πάνω στην γραμμή του τέρματος. Ο Βασιλάκης  ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι για τον Κοφινά αλλά ο τερματοφύλακας μας Κασαμπάς το απέκρουσε.

Η αποβολή του κεντρικού αμυντικού Ψυχιά έφερε αλλαγές στη διατάξη της ομάδας.  Ο Κοφινάς ,με αριθμητική υπεροχή, πίεζε για την ισοφάριση  αλλά η ομάδα μας ήταν αυτή που σημείωσε τέρμα στο 34΄.  Ο Τέττερης εκτέλεσε δυνατά φάουλ ο τερματούλακας του Κοφινά απέκρουσε με δυσκολία και ο Γουρλής που καιροφυλακτούσε πήρε έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα γράφοντας το  0  - 2

 Ο Κοφινάς μείωσε  στο ξεκίνημα του Β΄ημιχρόνου, στο 49΄,  σε  1 - 2 με τον Σφήκα.  Οι παίκτες μας διαμαρτυρήθηκαν έντονα  ότι ο επιθετικός του Κοφινά πήρε την μπάλα με το  χέρι.

Το γρήγορο γκολ  τόνωσε  την  ψυχολογία των παικτών του Κοφινά που πίεζαν συνεχώς για την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 64' με τον Μπίμπα που σούταρε αμαρκάριστος μέσα απο την περιοχή.  

Οι παίκτες μας, κουρασμένοι απο την προσπάθεια που είχαν καταβάλει παίζοντας με παίκτη λιγότερο, δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα με αποτέλεσμα να  δέχονται πολλές πλαγιοκοπήσεις από τον ταχύτατο Σφήκα.  Σε μια από αυτές , στο 79΄ , η μπάλα έφθασε στον Βασιλάκη που με σουτ μέσα απο την περιοχή σημείωσε το τελικο το 3 - 2

Μπράβο παιδιά Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Καλή συνέχεια!!

Η σύνθεση ( Αγωνίσθηκαν όλοι) 1. Κασαμπάς Ν. 2. Πουλάκης Γ. 3. Τσούχλης Κ. 4. Μαμμούνας Δ. 5. Ψυχιάς Σ. 6. Ρωμανός Μ.   7. Καλούδης Ν. 8. Φώτης Α. 9. Γουρλής Γ. 10. Τέττερης Σ. 11. Σταυράκης Α.  12. Γιόμελος Δ,  13. Γρηγοράκος Α. 14. Ντάνος Β.  15. Τσαλίκης Ι. 16. Ψώρας Φ. 17. Σωτηριανός Δ.