ΝΕΩΝ ΠΑΧ/ΛΑΙΛΑΠΑΣ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ /ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ 0 - 2

2015-03-04 18:12

 Στα Θυμιανά σήμερα η ομάδα μας αντιμετώπισε την ΠΑΧ σε ένα παιχνίδι που θα έκρινε ποιά απο τις δύο ομάδες θα προκριθεί στην τελική τετράδα.  Η ΠΑΧ χρειαζόταν μόνο νίκη  , για την πρόκριση ,ενώ στην ομάδα μας αρκούσε η ισοπαλία .

Το παιχνίδι ήταν δυνατό , οι παίκτες και των δύο ομάδων έπαιξαν με πάθος, δημιουργήθηκαν αρκετές καλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες και τελικά  η ομάδα μας επικράτησε με 0 - 2.

Το σκόρ άνοιξε στο 22΄ ο Μαμμούνας ,που έπαιζε δεξί μπακ, όταν με ωραία μπαλιά βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΠΑΧ  μπήκε στην περιοχή και με σέντρα-σουτ  έστειλε την  μπάλλα στα δίχτυα  γράφοντας το  0 - 1.

Στη συνέχεια η ΠΑΧ  πίεσε για την ισοφάριση αλλά ο τερματοφύλακας μας Κασαμπάς  απέκρουσε δύο τετ α τετ και κράτησε την εστία μας ανέπαφη,

Στο Β΄ημίχρονο  η μπάλα παίζοταν κυρίως στο κέντρο και η άμυνα μας  απομάκρυνε τους κινδύνους που δημιουργούσαν οι αντίπαλοι. 

Στο 75΄μετά από εκτέλεση φάουλ  απο τον Σταυράκη η μπάλλα έφθασε στον Γουρλή  που από κοντά έγραψε το  0 - 2 , σκορ με το  οποίο τελείωσε το παιχνίδι , αφου καμμιά απο τις ομάδες δεν αξιοποίησε τις  ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν.

Με τη νίκη αυτή  η ομάδα μας μπήκε στην τετράδα αλλά περιμένει τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής για να μάθει την τελική της κατάταξη.

Συγχαρητήρια  σε όλους για την προσπάθεια. Καλή συνέχεια στην τελική φάση του πρωταθλήματος,

 

Η δεκαοχτάδα ( αγωνίσθηκαν  όλοι)  1. Κασαμπάς Ν.  2. Μαμμούνας Μ. 3. Τσούχλης Κ. 4. Πουλάκης Ι. 5. Ψυχιάς Σ.  8. Ρωμανός Μ. 7. Τέττερης Σ. 8. Φώτης Α. 9.  Γουρλής Γ. 10. Σταυράκης Α.  11. Αγγουλές Ι. 12.Καλούδης Ν.   13. Καραϊσκος Ι. 14. Ντάνος Β, 15. Τσαλίκης Ι. 16 Ψώρρας Φ. 17. Σωτηριανός Δ.  18. Λάντο