ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ - ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ 3 - 0 (στα πέναλτι)

2014-04-16 21:43

 Σήμερα στο γήπεδο της Ε.Π.Σ στη Καλλιμασιά για τον ημιτελικό του πρωταθλήματος προπαίδων 2012-2014 η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Βαρβασιακού.  Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με κάθε ομάδα να έχει  υπεροχή σε ένα ημίχρονο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους παίκτες μας ορεξάτους να ελέγχουν το κέντρο και κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα να δημιουργούν ευκαιρίες.  

Στο 7΄ο Βούκουνας  μπήκε στην περιοχή πλάσαρε  την μπάλα  πάνω απο τον τερματοφύλακα του Βαραβασιακού αλλά αυτή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 12΄ ο ίδιος σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια. 

Η υπεροχή της ομάδας μετουσιώθηκε σε γκόλ στο 15΄ όταν ο Φώτης  με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Καλούδη  μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βαρβασιακού γράφοντας το  1- 0.  

Η ομάδα συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και κινδύνεψε μόνο μία φορά στην εκπνοή του ημιχρόνου αλλά ο Τσαλίκης σε ετοιμότητα έδιωξε σε κόρνερ κοντινό πλασέ του Γουρλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βαρβασιακός μπήκε πιο δυνατά , πήρε τον έλεγχο του κέντρου και πίεσε για την ισοφάριση, Οι παίκτες μας έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους  έκαναν εύκολα λάθη και έδωσαν στους αντιπάλους το δικαίωμα να πιστέψουν στην ισοφάριση. 

Στο 23΄μετά από βολέ του τερματοφύλακα η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς μας και ο Γουρλής που καιροφυλακτούσε πρόλαβε την έξοδο του Τσαλίκη και έκανε το 1 - 1

Στο υπόλοιπο του αγώνα και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν για το νικητήριο γκόλ αλλά καμμία δεν κατάφερε να το σημειώσει, 

Έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο και οδηγήθηκε στη διαδικασία τωμν πέναλτι,

Από την ομάδα μας επιλέχθηκαν να εκτελέσουν πέναλτι οι:  1ο  Καλούδης 2ο Γεόμελος 3ο Φώτης  4ο Τσιουκαντάνας  5ο Μεστούσης

Η διαδικασία ξεκίνησε με τον Βαραβασιακό να εκτελεί το πρώτο πέναλτι

Ο Κάτσαρης εκτελεί και ο Τσαλίκης  αποκρούει

Ο Καλούδης ευστοχεί    1 - 0 για το Κλασικό

Ο Ντάνος εκτελεί και Τσαλίκης για δεύτερη φορά αποκρούει

Σειρά του Γεόμελου που ευστοχεί      2 - 0 για την ομάδα μας

Τρίτο πέναλτι  για τον Βαρβασιακό   άουτ

Ο Άνθιμος Φώτης  σουτάρει το 3ο πέναλτι του Κλασικού ευστοχεί 3 - 0 και στέλνει την ομάδα στον  τελικό

Μπράβο παιδιά ! Συγχαρητήρια σε όλους. Πάμε γερά και στον τελικό να το σηκώσουμε:!!!

Η δεκαοχτάδα 

1. Τσαλίκης Ι, 2, Νικολάου Ν.( Τσιουκαντάνας Π) 3. Ευθυμίου Η. 4. Κλεισσάς Κ. 5. Γεόμελος Δ. 6. Φραγκομίχαλος Ι. 7. Καλούδης Ν. 8. Φώτης  Α, 9. Βούκουνας Χ. ( Παπαδόπουλος Γ.)  10. Μεστούσης Π.  11. Τζαμέτα Κλ. (Λίναρης Η.)  12. Χονδρέλλης Γ,.  15. Φακούδης Φ.  16. Ψώρας Φ.  18. Βάσης -Κουτσοδόντης Σ.