ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΕΝΩΣΗ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ 2 - 2

2014-11-05 18:29

Σήμερα ξεκίνησε το πρωτάθλημα Νέων . Η ομάδα μας ,που στο πρωτάθλημα αυτό καταβαίνει σε συνεργασία με τον Βαρβασιακό, αντιμετώπισε την Ένωση που συνεργάζεται με τον Ποσειδώνα.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό είχε ανατροπές , χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και έληξε τελικά ισόπαλο 2 - 2.

Η ομάδα ξεκίνησε μουδιασμένα  και στο σε μία αντεπίθεση βρέθηκε πίσω στο σκόρ με γκόλ του Μαυρέλλου.  Οι παίκτες μας  είχαν  αδικαιολόγητο εκνευρισμό  τίποτα δεν τους πήγαινε καλά  και κινδύνεψαν να δεχθούν  και άλλο γκόλ από την Ένωση που  έβγαινε γρήγορα στην αντεπίθεση.  Σκόρ ημιχρόνου 1 - 0. 

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά και στο 52' ισοφάρισε με κεφαλιά του Ψυχιά μετά από κόρνερ.  Πολύ σύντομα στο 56΄κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Σταυράκης γράφοντας το 1 - 2.  Η υπεροχή της ομάδας μας σαυτό το σημείο του αγώνα ήταν εμφανής αλλά χάθηκαν πολλές ευκαιρίες  για να σημειωθεί τρίτο τέρμα που θα κλείδωνε τον αγώνα. 

Στο 84΄ μετά από εκτέλεση φάουλ , απόκρουση του Κασαμπά η μπάλλα έφτασε στον Μαυρέλλο που από κοντά με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ισοφάρισε τον αγώνα  2 - 2.  

Απο το σημείο αυτό και μετά οι ομάδες έπαιζαν για να  σημειώσουν το νικητήριο γκόλ , χάθηκαν καλές ευκαιρίες  και απο τις δύο πλευρές  αλλά τελικά το παιχνίδι έληξε  ισόπαλο.

Συγχαρητήρια παιδιά για την προσπάθεια. Δουλέψτε περισσότερο στις προπονήσεις για να αποκτήσετε την απαραίτητη ομοιογένεια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια σε 15 ημέρες με αντίπαλο την Κυβέλη.

Η σύνθεση : 1 Τσαλίκης Ι. ( 46΄ Κασαμπάς Ν. ) 2. Γεόμελος Δ. ( 46΄Ντάνος Β. ) 3. Τσούχλης Κ. 4. Πουλάκης Γ. 5. Ψυχιάς Στ. (62 ' Γρηγοράκος Α.)  6. Καλούδης Ν. ( 46΄ Αγγουλές Ι. ) 7.  Καραΐσκος Ι. 8. Ρωμανός Μ. 9. Γουρλής Γ.  10. Σταυράκης Α,  11. Τέττερης Σ. ( 85΄ Σωτηριανός Δ.)