ΠΥΡΓΟΣ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ 2 -1

2014-09-28 20:33

Γλυκόπικρη γεύση άφησε η σημερινή πρώτη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα Α Κατηγορίας Χίου.

Η ομάδα με καλή εμφάνιση κρατούσε το βαθμό της ισοπαλίας  στο Πυργί , αλλά λύγισε στο 95¨ και ηττήθηκε τελικά με 2-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πύργο να έχει την υπεροχή ,αλλά η άμυνα μας εύκολα ή δύσκολα εξουδετέρωνε τις επιθέσεις του Πύργου και κρατούσε  το μηδέν.  Στο 22΄με εκτέλεση φάουλ  από τον Κώστα  Κάργατζη  ο Πύργος  άνοιξε το σκορ  και προηγήθηκε  1 - 0. Στο  31'  ο Πύργος κέρδισε πέναλτι  αλλά ο Βσιλάκης το έστειλε  άουτ.  Στο 41΄ ο Επαμεινωνδας Κάργατζη  με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ απο το ημικύκλιο  ισοφάρισε σε 1- 1.

Οι ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.  Στο ξεκίνημα του Β' ημιχρόνου , στο 50΄ η ομάδα  είχε ευκαιρία να προηγηθεί  αλλά το σουτ του  Παντελιδάκη κόντραρε σε αμυντικό του Πύργου και βρήκε στο κάθετο δοκάρι.  Ο Πύργος προσπαθούσε να πετύχει γκόλ αλλά δεν τα κατάφερνε.  Η ώρα περνούσε  τα νεύρα ήταν τεντωμένα αλλά  γκόλ δεν ερχόταν. Ο διατητής έδειξε  6' λεπτά καθυστερήσεις. Στο 93΄απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Παναγιώτη Γεραζούνη , ενω προηγουμένως είχε χαρισθεί σε παίκτες του Πύργου.  

Η αριθμητική υπεροχή του Πύργου απέδωσε στο 95' όταν σε μια αδράνεια της άμυνας ο Πύργος  πέτυχε το λυτρωτικό  γι΄αυτόν 2 - 1.

 

Συγχαρητήρια παιδιά, δεν πειράζει . Ψηλά το κεφάλι . Αν αγωνίζεστε με το ίδιο πάθος και στα επόμενα  πα;ιχνίδια θα έλθουν καλά αποτελέσματα. Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό!

 

Η σύνθεση : 1. Φιλιππαίος Κ. 2. Ζαννίκος Ι. 3.  Πλεκιάι Σ. 4. Μαμουτάι Ε. 5. Καρακώστας Η. 6. Καραπουρνιώτη Φ . 7. Γεραζούνης Π.  8. Σταυράκης Α. 9.  Παντελιδάκης Ι. ( 84΄ Σίμος Γ. )  10. Κάργατζης Ε. ( 63΄ Παπασταματίου Ι. )  11. Κουρουνιώτης Ν. (73΄Φακουδης Δ)

Την δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι Δεββές Φ, , Σαραντινός Ε. , Παραδείσης Γ. και Στείρος Δ.