ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΛΑΣΙΚΟ - ΟΜΗΡΟΣ 1 - 4

2014-04-23 20:48

Στο Δημοτικό Στάδιο Χίου σήμερα  23/4/2014 για τον τελικό του πρωταθλήματος παίδων η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Ομήρου/Κανάρη  και γνώρισε την ήττα με 1 - 4 καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. 

Οι παίχτες μας μπήκαν αγχωμένοι στο γήπεδο και έκαναν εύκολα το λάθος.   Στο 5' η ομάδα είχε την πρώτη καλή στιγμή αλλά το σουτ Κουρουνιώτη  πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Όμηρος απάντησε με τον Μπαστιάνο στο 7΄αλλά το μακρινό του σουτ απέκρουσε ο Κασαμπάς σε κόρνερ.  Η ομάδα είχε κάποια σουτ από φάουλ και στο 20' σε μια γρήγορη αντεπίθεση  ο Άγγουλες πλάσσαρε τον Κρουσουλούδη  και έκανε το 1 - 0.  

Ο Όμηρος αντέδρασε πολύ γρήγορα και στο 23΄με κεφαλιά του Μπαστιάνου , μετά απο εκτέλεση κόρνερ, ισοφάρισε σε  1 -1 .  

Το  γκόλ αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών του Ομήρου οι  οποίοι  πίεζαν την άμυνα μας, που έκανε εύκολα το λάθος.  Από ένα τέτοιο λάθος προήλθε το  δεύτερο γκόλ του Όμηρου,  σε πολύ κρίσιμο σημείο, στο 44΄πάλι απο τον Μπαστιάνο.  

Είχαν προηγηθεί δύο ευκαιρίες απο την ομάδα μας με σουτ των Τζάνι και Σολάκου που πέρασαν έλάχιστα άουτ και χαμένο τετ α τετ του Μπαστιάνου που απέκρουσε σωτήρια ο Κασαμπάς σε κόρνερ. Το ημίχρονο έληξε  1 -2

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου  ο Όμηρος έδειξε ότι θέλει περισσότερο το παιχνίδι και οι παίκτες μας ότι δεν είχαν καλή ψυχολογία.  Στο 49'   ο Κασαμπάς αποκρούει  σουτ  του Μπαστιάνου η μπάλλα φθάνει στον Αμπαζή ο οποίος μόνος του απέναντι από το τέρμα τη στέλνει οριζόντιο δοκάρι.  Στο 53΄ μετά απο αμυντικό λάθος η μπάλλα φθάνει στον Γεωργίτση που  σημείωσε το 1 - 3.

Στο 58' ο Άγγουλες έχασε ευκαιρία να ξαναβάλει την ομάδα στο παιχνίδι όταν το πλασέ του πέρασε πάνω απο τα δοκάρια.   Στη συνέχεια έγιναν αλλαγές στην ομάδα  αλλά σε κανένα σημείο δεν βρήκε ρυθμό.   Στο   75΄ο   Όμηρος  σημείωσε  το τελικό 1 - 4 με τον Κούτη.   Στο 85' ο Δεββές  έχασε ευκαιρία να μειώσει  αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. 

Το σφύργιγμα της λήξης βρήκε τον Όμηρο  να πανηγυρίζει  δίκαια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μια και η ομάδα μας  δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

Δεν  πειράζει  παιδιά ! Συγχαρηρήρια για την προσπάθεια σας όλη τη χρονιά. Θα έχετε στη ζωή σας πολλές ευκαιρίες να πρωταγωνιστήσετε.  Να χαίρεστε το παιχνίδι , χωρίς άγχος!!

Η δεκαοχτάδα  (αγωνίστηκαν όλοι)

1. Κασαμπάς Ν. 2. Καραϊσκος Γ. 3. Επιτροπάκης Κ. 4. Τέττερης Σ. 5. Ψυχιάς Σ. 6. Σταυράκης Α, 7. Λαγός Π. 8. Σολάκου Α. 9. Τζάνι Κλ. 10. Κουρουνιώτης Ν. 11. Αγγουλές Γ. 12. Πουλάκης Γ.  13. Μπουλαζέρης Γ, 14. Μαναγούδης Μ. 15. Χαλλιορής Κ. 16. Τσούχλης Κ. 17. Δεββές Φ.  18. καλούδης Ν.