ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΚΛΑΣΙΚΟ 2 -1

2014-05-04 22:00

Στο Δημοτικό στάδιο Χίου σήμερα στον τελικό του πρωταθλήματος προπαίδων 2013-2014 η ομάδα μας αντιμετώπισε την Αναγέννηση Θολοποταμίου και γνώρισε τη ήττα με 2 -1  καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση. Ήταν η πρώτη ήττα φέτος αλλά δυστυχώς ήρθε στην πιό κρίσιμη στιγγμή.  

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες μας μουδιασμένους και τους παίκτες της Αναγέννησης να μπαίνουν πιο δυνατά στις φάσεις, να κερδίζουν τις μονομαχίες και να φθάνουν συχνά στην περιοχή μας χωρίς όμως να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις για τον Τσαλίκη. Οι παίκτες μας σιγά σιγά ανέβηκαν και στο 9' ο Ρωμανός μέσα από την περιοχή  έπιασε σούτ που πέρασε  ελάχιστα άουτ. Στο 13΄σουτ του Καλούδη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης με διπλή προσπάθεια.  Η  Ανναγέννηση σ΄αυτό το διάστημα απείλησε με τα κόρνερ που κέρδιζε γεμίζοντας την περιοχή μας με τους υψηλόσωμους παίκτες της.  Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο πάλι για το Κλασικό άλλα το σουτ του Μεστούση αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα σε κόρνερ. Η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες  0 -0 . Η εικόνα τουπαιχνιδιού έδειχνε  ότι θα κριθεί στο ένα γκόλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας μπήκαν κεφάτοι και δημιούργησαν καταστάσεις για την εστία της Αναγέννησης κυκλοφορώντας  ωραία την μπάλλα . Η Αναγέννηση όμως ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκόρ , στο 7' όταν μετα από διπλή εκτέλεση κόρνερ ένα γέμισμα από πλάγια βρήκε αμαρκάριστο στην μικρή εριοχή τον Πιτσάκη που έγραψε  το 1 - 0 .  

Η ομάδα μας έχασε για λίγο την αυτοσυγκέντρωση της αλλά σύντομα συνήλθε και προσπαθούσε για την ισοφάριση.  Αυτή ήλθε στο 26΄όταν ο Καλούδης έκλεψε μια μπαλιά την έστειλε στην περιοχή απέκρουσαν προσωρινά οι αμυντικοί αλλά ο επερχόμενος Φραγκομίχαλος με δύνατό σούτ  έκανε το 1 -1.

Το  παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά . Οι παίκτες μας προσπαθούσαν να κατεβάσουν την μπάλα και δημιουργήσουν καταστάσεις στην άμυνα της Αναγέννησης  και οι αμυντικοί   έδιωχναν μακρυά τη μπάλα  για να βρούν τον μοναδικό προωθημένο  τον ταχύτατο Γ. Μονιούδη.  Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι πάει για τα πέναλτι αλλά στο  τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Μονιούδης μετά από γέμισμα του τερματοφύλακα νίκησε  τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα Τσαλίκη  και σημείωσε το τελικό 2 -1 δίνοντας τον τίτλο στην Αναγέννηση.

Δεν  πειράζει παιδιά. Ψηλά το κεφάλι.  Το μέλλον σας ανήκει.   Συγχαρητήρια σε όλους!!

 

Η δεκαοχτάδα :   

1. Τσαλίκης Ι.  2. Νικολάου Ν. 3. Ευθυμίου Η. 4. Κλεισσάς Κ. 5. Γεόμελος Δ.  6. Ρωμανός Μ. 7. Καλούδης Ν. 8. Βούκουνας Χ. 9. Μεστούσης Π. 10. Φώτης  Α.  11. Φραγκομίχαλος Ι. 12. Χονδρέλλης Γ. 13. Ψώρας Φ. 14. Παπαδόπουλος Γ. 15. Συρρής Ελπ.  16. Λίναρης Η. 17. Τσιουκαντάνας Π. 18.  Τζαμέτα Κλ. 

Στη διάρκεια του πρωταθλήματος αγωνίστηκαν  και οι : Γιούρος Ν. , Μισαηλίδης Γ. , Αναστασάκης Κ.  ,Σιγάλας Κ. , 

Βάσης -Κουτσοδόντης Σ. , Φακούδης  Φ, , Κασμάς Ν. ,  Ψυχιάς Δ , Αγγουλές Α. και Τσαγρής Μ.