ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΛΑΣΙΚΟ - ΟΜΗΡΟΣ 3 - 1

2014-05-17 19:35

Στο Φαφάλειο σήμερα η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Ομήρου/Κανάρη και νίκησε με 3 -1.

Οι μικροί μας παίκτες ξεκίνησαν κεφάτοι , κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα και έφθαναν εύκολα στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν ήταν ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια. 

Σε μία αντεπίθεση στο 4΄ μετά από λάθος της άμυνας μας ο Κοκολάκης άνοιξε το σκόρ για τον Όμηρο  0 - 1

Αυτό το γκόλ άγχωσε τους παίκτες μας , οι οποίοι αν και δημιουργούσαν πολλές ευκαιρίες δεν κατάφερναν να τις αξιοποιήσουν αναδεικνύοντας σε ήρωα τον τερματοφύλακα του Ομήρου, που έκανε μεγάλες αποκρούσεις.  Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από τους Ψυχιά, Αγγουλέ , Αλεξόπουλο, Τζαμέτα, Βάσση -Κουτσοδόντη.

Στο 17' ο Αγγουλές έκανε γέμισμα η μπάλα βρήκε και σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα  . Το σκόρ έγινε 1 -1.

Το γκόλ έδιωξε το  άγχος και οι παίκτες μας  συνέχισαν να επιτίθενται  μέχρι που στο 22΄ο Τζαμέτα  έβαλε την ομάδα μπροστά στο σκόρ με 2 - 1. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό αλλά οι παίκτες μας συνέχισαν να χάνουν τις ευκαιρίες να σημειώσουν το γκόλ που θα κλείδωνε το παιχνίδι.  Ο Όμηρος όσο το σκόρ ήταν 2 - 1 ήλπιζε ότι μπορεί να πάρει κάτι απο το παιχνίδι. Μάλιστα στο 17΄έφθασε κοντά στην ισοφάριση με εκτέλεση φάουλ  αλλά απέκρουσαν οι αμυντικοί μας. Η λύτρωση ήρθε στο 22΄όταν ο Τσοπανομίχαλος απο κοντά έστειλε την μπάλα στα δίτυα κάνοντας το τελικό 3 - 1.

Με τη νίκη αυτή, τέταρτη σε πέντε αγώνες ,η ομάδα ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Την Τετάρτη 21/5 αντιμετωπίζει την, δεύτερη στη βαθμολογία, ομάδα της ΠΑΧ1.

Μπράβο παιδιά . Συνεχίζουμε γερά και με πιο πολύ  πάθος!!

Η σύνθεση :  1. Κερέτι Α. ,  2. Σιγάλας Κ.  3. Τσιουκαντάνας Π.  4. Μισαηλίδης Γ.  5. Φακούδης Φ 6. Μαμούνας Δ.  7. Αγγουλές Α.  8. Ψυχιάς Δ. 9. Σταφυλάς Π . 10. Βάσης-Κουτσοδόντης Σ. 11. Τζαμέτα Κλ. 12. Αλεξόπουλος Θ. 13. Τσοπανομίχαλος Ι. 14.Κασμάς Ν. 16. Μπότσας Γ. 17. Τσαγρής Μ. 18. Μπίκας Π.