ΑΠΟ ΧΙΟΥ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ 5 -0

2017-01-22 17:26

Στο Δημοτικό Στάδιο σήμερα η ομάδα μας  αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο τη βαθμολογίας ΑΠΟ ΧΙΟΥ  και γνώρισε την ήττα με  5 - 0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την  ομάδα μας να έχει  ευκαιρία με τον Τέττερη  στο 1΄.  Ο ΑΠΟ όμως πήρε κεφάλι στο σκόρ με σουτ του Γιασεμή στο και διαπλασίασε τα τέρματα του με κεφαλιά του Νέλα στο 11΄.  Ο Σταυράκης έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει στο 18΄  ,  όταν το πλασέ του απο την μικρή περιοχή αποκρούστηκε απο τον τερματοφύλακα.

Σκορ ημιχρόνου  2 - 0.

Στο Β΄ημίχρονο ο ΑΠΟ εξακολούθησε να έχει τον έλεγχο του παιχνίδιου και με πλαγιοκοπήσεις  απο την δεξιά πλευρά δημιουργούσε συνεχώς κινδύνους για την εστία μας. 

Στο 52΄  ο Λαλισβίλι σημείωσε το 3 - 0  , στο 66΄ο Νέλα το  4 - 0 και  το σκορ έκλεισε ο Μπαλίου  πού έγραψε το 5 - 0 στο 86΄.

Η ομάδα μας είχε καλή στιγμή με τον Λύρα  στο 80΄, αλλά το σουτ του αποκρούστηκε απο τον τερματοφύλακα του ΑΠΟ.

Παιδιά συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί στα επόμενα παιχνίδια  για να έλθουν επιτυχίες.

Στα θετικά της σημερινής αναμέτρησης η πολύ καλή εμφάνιση τριών δεκαεξάχρονων παιδιών  , απο το τμήμα Νέων της ομάδας.  Μ[ράβο παιδιά . Συνεχίστε έτσι.

Η συνθεση : 1. Κασαμπάς Ν.  2. Μελέκος Παντ.  3, Τσούχλης Κ. 4. Πουλάκης Ι.(66΄Νικολάου Ν.)  5. Ψυχιάς  Σ.  6. Λύρας Δ.  6. Κατσαρός Α.  7. Πηλαβάς Α, Γκ. 8. Πλεκιάϊ Σ. 9. Τέττερης Σ.  10. Μορόμαλος Κ. ( 63΄ Βούκουνας Χ.)11.  Σταυράκης Α.(46΄Μαθιούδης  Δ.)  

Την αποστολή συμπλήρωναν οι :Πορτοκαλίδης Κ. ,  Σίμος Γ. και Αξιώτης Σ.