ΕΝΩΣΗ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ 1 - 2

2017-11-04 18:29

Δεύτερη νίκη για την ομάδα μας σήμερα το απογεύμα στην Συκιάδα. Αντιμετώπισε την Ένωση και επικράτησε με 1 - 2 , αν και αγωνίστηκε σχεδόν για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες.

Η Ένωση έχασε την πρώτη καλή  ευκαιρία του αγώνα  στο 10΄. Μετά από εκτέλεση κορνερ παίκτης της βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση πλάσαρε αλλά ο Φιλιππαίος αντέδρασε  σωστά και απέκρουσε  σε κόρνερ.

Σιγά σιγά η ομάδα μας άρχισε να ανεβαίνει και να απειλεί.  Στο 33΄ ο Λούλι μπήκε από δεξιά αλλά το πλασέ του βρήκε την εξωτερική πλευρα των διχτυών.  

Στο 39΄ ο Μοράμαλος μπήκε απο δεξιά  γύρισε την μπάλα προς την περιοχή  και ο Σύρμας  μόνος του απέναντι απο την εστία την έστειλε στα δίχτυα.

Σκορ ημιχρόνου 0 - 1.

Στο Β΄ ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε ορεξάτη. Πολύ σύντομα όμως βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα.   Στο 53΄ ο Μορόμαλος φέρθηκε απερίσκεπτα,  όταν αντιδρώντας σε ένα μαρκάρισμα  που δέχθηκε  απο τον Σωτηριανό  τον απώθησε με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα.  

Από το σημείο αυτό και μετά επικράτησαν νεύρα και έγιναν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα.

  Η ομάδα μας  είχε τον έλεγχο του αγώνα και  προσπαθούσε να πετύχει δεύτερο τέρμα για να κλειδώσει τον αγώνα.  Το πέτυχε τελικά στο 81΄ με αυτογκόλ της  Ένωσης  στην προσπάθεια αμυντικού της  να απομακρύνει γύρισμα του Κάργατζη που είχε μπει πολύ ωραία από αριστερά.  Το σκορ έγινε 0 - 2.

Στη συνέχεια η ομάδα μας έχασε ευκαιρία, με τον Χασάπη,  να αυξήσει το σκορ.

Στο 85΄  και η Ένωση έμεινε με δέκα παίκτες  , όταν αποβλήθηκε παίκτης της με δεύτερη κίτρινη.

Η Ένωση  κατάφερε  να μειώσει  1 - 2 με πέναλτι που κέρδισε στο 97΄

Μπράβο παιδιά . Συνεχίζουμε δυνατά!

Η σύνθεση : 1.Φιλιππαίος Κ.  2. Μελέκος Παντ. 3. Τσούχλής Κ.( 90΄ Σίμος Γ.)  4.  Πλεκιάϊ Σ. 5. Ζάτσε Γ. 6. Διακογιωργάκης Θ.  7. Λούλι Γκ. ( 82΄ Βούκουνας Χ.) 8. Ντάνος Β. ( 46΄ ) 9. Σύρμας Γ. ( 77΄ Χασάπης Κ.) 10. Μορόμαλος Κ. (58΄ Μελέκος Παναγ.) 11. Μάρης Χ. (66΄ Κάργατζης  Ν.)

Την δεκαοχτάδα συμπληρωναν οι    Γεωργόπουλος Α  ,Συρρής Δ. και Κατσαρός Α.