ΦΑΡΚΑΙΝΑ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ 2 - 1

2017-02-18 20:42

Καλή εμφάνιση για την ομάδα μας σήμεραστον αγώνα με την Φάρκαινα , η οποία δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλσεσμα.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα και προσπάθησε νααιφνιδίασει  την Φάρκαινα.  Μόλις στο μετά από ωραίο συνδυασμό των Παντελιδάκη - Μορόμαλου ο δεύτερος έβγαλε ωραία σέντρα αλλά ο επερχόμενος Σταυράκης  απέτυχε να  σπρώξει την  μπάλα στα δίχτυα.

Στο νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Λιβανό  να φθάνει μέχρι την γραμμή της μικρής περιοχής  αλλά οι αντίπαλοι κατάφεραν να διώξουν σε κόρνερ.

Στο 23΄ μεγάλη ευκαιρία όταν το πλασέ του Παντελιδάκη αποκρούστηκε από αμυντικό της Φάρκαινας  πάνω  στην γραμμή του τέρματος.

Ενώ η ομάδα μας έχανε τις ευκαιρίες η Φάρκαινα  κατάφερε  να ανοίξει το σκορ   στο 35΄ , μετά από ωραίο  συνδυασμό.

Το γκόλ αποσυντόνισε τους  παίκτες μας , που έκαναν εύκολα λάθη  με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν  κάποιες επικίνδυνες  καταστάσεις για την εστία μας, αλλά ο τερματοφύλακας μας Κασαμπάς αντέδρασε σωστά.

Το Β' ημίχρονο ξεκίνησε με τον Σταυράκη να χάνει καλή  ευκαιρία στο 49΄

 Το παιχνίδι έγινε σκληρό, με δυνατά μαρκαρίσματα με την ανοχή του διατητή. Στο 55΄ ο Παντελιδάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή αλλά ο διατητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. 

Στο 66΄ η ομάδα μας κατάφερε να ισοφαρίσει  1 - 1 με κοντινό πλασέ του Τέττερη , μετά από  πάσα του Παντελιδάκη. 

Οι παίκτες μας  ενθουσιασμένοι απο την ισοφάριση  πίεσαν για να  πετύχουν  και άλλο γκολ , αλλά αμέλησαν τα αμυντικά τους καθήκοντα. με αποτέλεσμα σε μία αντεπίθεση στο 71΄ να δεχθούν  το 2 - 1

 Στον υπόλοιπομενο χρόνο  το παιχνίδι έγινε ακόμη   πιο σκληρό με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και   μικροτραυματισμούς που έκοβαν τον  ρυθμό του αγώνα.  Τελικό σκορ  2 - 1

Παιδιά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την εμφάνιση. Συνεχίζουμε δυνατά !

Η σύνθεση 1. Κασαμπάς Ν. 2. Αναγνωστάκης Δ. 3. Τσούχλης Κ. 4. Πλεκιάϊ Σ. 5. Ζαννίκος Ι. 6. Λύρας Δ. ( 81΄Ντάνος Β.) 7. Σταυράκης Α. ( 74' Πηλαβάς Α.) 8. Λιβανός Γ. ( 58΄Τέττερης Σ.) 9. Παντελιδάκης Γ. 10. Μορόμαλος  Κ.  11. Κουρουνιώτης Ν. 

Την δεκαοκτάδα συμπλήρωναν οι Κορέττας Δ, Μελέκος Παναγ. , Πορτοκαλίδης Κ.  και Ψυχιάς Σ.