ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΑΠΟ ΧΙΟΣ 0 - 2

2016-10-09 19:21

Στην Καλλιμασιά σήμερα ,για την 2η Αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας, η ομάδα μας αντιμετώπισε την πολύ δυνατή ομάδα του ΑΠΟ ΧΙΟΥ.  

Η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά στον αγώνα δίνοντας μεγάλη προσοχή στην άμυνα και κατάφερε να εξουδετερώσει τους  καλούς επιθετικούς του ΑΠΟ . 

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο  ο ΑΠΟ Χίος απείλησε μόνο  δύο φορές ενώ και η ομάδα μας  είχε μία καλή ευκαιρία αλλά την τελευταία στιγμή αμυντικός του ΑΠΟ έδιωξε σε κόρνερ ,πριν η μπάλα φθάσει στον Τέττερη  που ήταν μόνος ρου απέναντι στο άδειο τέρμα.

Στο Β΄ημίχρονο ο ΑΠΟ μπήκε δυνατά και κατάφερε σύντομα, στο 48΄, να ξεκλειδώσει την άμυνα μας με ωραίο συνδιασμό και σημείωσε το 0 - 1 με τον Λατσισβίλι.

Στο 63΄ ο Γιασεμής με δυνατό σουτ έξω απο την περιοχή  σημείωσε  το  0 - 2

Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει  και στο 77΄ είχε καλή ευκαρία να μειώσει αλλά ο Μονιούδης με καταπληκτική επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μορόμαλου.

Τελικό σκορ  0 - 2

Παιδιά συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Συνεχίζουμε δυνατά!

Η σύνθεση : 1. Κασμπάς Ν. 2. Αναγνωστάκης Δ, 3. Τσούχλης Κ. 4. Ψυχιάς Σ. 5. Πλεκιάϊ Σ. 6. Λύρας Δ. 7. Σταυράκης Α. (79΄Πορτοκαλίδης Κ.) 8. Λιβανός Γ. 9. Τέττερης Σ ( 73΄Κορέτας Δ. ) 10. Μορόμαλος Κ. 11. Μελέκος Π. ( 64΄Πηλαβάς Α. ) 

Την δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι  Τσαλίκης Ι. , Πουλάκης Ι. , Τσαγκάτος Μ. και Σίμος Γ