ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΑΤΛΑΣ 0 - 3

2016-11-13 17:47

Μέτρια εμφάνιση για την ομάδα μας, σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο με επακόλουθο  την ήττα από τον Άτλαντα με  0 - 3.

Οι παίκτες στο πρώτο το ημίχρονο μπήκαν χαλάρα και έχαναν τις μονομαχίες  από τους παίκτες του Άτλαντα που έπαιζαν  με πάθος. 

Στα πρώτα λεπτά απείλησαν  δύο φορές από καλές εκτελέσεις κόρνερ αλλά στη συνέχεια έχασαν τον έλεγχο του κέντρου και δέχθηκαν πίεση από τους παίκτες του Άτλαντα.

Στο 33΄ , μετά απο εκτέλεση κόρνερ, ο έμπειρος Γιακούμας  πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κασαμπά σημειώνοντας  το 0 - 1  που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου,

Στο Β΄ημίχρονο  οι παίκτες μας μπήκαν δυνατά και έκλεισαν τον Άτλαντα στα καρέ του.

Στο 46΄ ο Τέττερης μόνος του απέναντι από το τέρμα έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.  Η πίεση της ομάδα μας ήταν συνεχής. Στο 57΄ ο Τέττερης χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία  στέλνοντας την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Άτλαντα, από πλεονεκτική θέση.  Όσο περνούσε η ώρα  τα νεύρα των παιχτών  τεντώνονταν και άρχισαν οι αψιμαχίες.

Στο 77΄ ο Μορόμαλος  τραυματίστηκε από σκληρό μαρκάρισμα  και στην διακοπή γι την παροχή βοήθειας ο Πηλαβάς  διαπληκτίστηκε με τον Γαϊτάνο  με αποτέλεσμα να   αποβληθούν και δύο. 

Στο 82΄  σε μία αντεπίθεση ο Άτλαντας σημείωσε το 0 – 2  και στο 87΄ το τελικό  0 - 3  με πέναλτι.

Παιδιά μην χαλαρώνετε. Παίξτε με πάθος  ,όπως κάνατε στο προηγούμενο παιχνίδι Μπορείτε!!

  Η σύνθεση: 1. Κασαμπάς Ν. 2. Αναγνωστάκης Δ. 3. Τσούχλης Κ. 4. Κοντογιώργης Β. ( 5. Ψυχιάς Σ. 6. Λύρας Δ. 7. Σταυράκης Α.(67΄Πορτοκαλίδης Κ.)  8. Λιβανός Γ. ( 79΄΄ Ροζάκης Β.). 9. Τέττερης Σ. 10. Μορόμαλος (79΄ Μαθιούδης Δ.) 11. Πηλαβάς Α.

Την δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι  Πουλάκης Γ. , Τζαμενάκης Μ. , Σίμος Γ.  και Τσαγκάτος Μ.