ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΔΟΞΑ 4 - 0

2017-01-28 17:28

Την πρώτη της νίκη για το 2017 πέτυχε σήμερα η ομάδα μας,  στο Δημοτικό Στάδιο. Αντιμετώπισε την Δόξα  και επικράτησε με 4 - 0 αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο.  Ήταν μια νίκη  βάλσαμο για την ψυχολογία των παικτών μας, μετά απο τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Οι παίκτες μας μπήκαν στο γήπεδο  αποφασισμένοι για την νίκη  και με τη σέντρα έκλεισαν την Δόξα στα καρέ της. Πρoηγήθηκαν στο με τον Σταυράκη , μετά από μια φάση διαρκείας.  Συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες,  Στο 16΄ ο Κορέτας  είχε σουτ στο δοκάρι και στην επιστροφή  το σουτ του Παντελιδάκη αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα σε κόρνερ. 

 Στο  29΄ο Κορέτας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή  και κέρδισε πέναλτι.  Το εκτέλεσε εύστοχα ο Σταυράκης  γράφοντας το 2 - 0 , σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Στο Β' ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Στο 55΄ ο Παντελιδάκης με εκτέλεση φαουλ έξω απο την περιοχή σημείωσε το 3 -0.

Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες  ο Παντελιδάκης με πλασέ έγραψε το 4 - 0 στο 74΄.

Η ομάδα μας συνέχισε να δημιουργεί  ευκαιρίες,  αλλά δεν σημείωσε άλλο τέρμα.

Στο  86΄ ο Μορόμαλος είχε σουτ στο δοκάρι ενώ καλές ευκαιρίες  είχαν οι : Μαθιούδης , Τέττερης, Λύρας, Αναγνωστάκης.

Μπράβο  παιδιά. Συγχαρητήρια σε  όλους για την εμφάνιση και τη νίκη. Συνεχίζουμε δυνατά!!

Η συνθεση : 1. Κασαμπάς Ν.  2. Αναγνωστάκης Δ.  3.Τσούχλης Κ. 4. Πλεκιάϊ Σ.  5. Ψυχιάς  Σ.  6. Λύρας Δ.    7. Πηλαβάς Α. (57΄Τέττερης Σ ) 8.Σταυράκης Α.(53΄Μαθιούδης  Δ.)  9. Κορέτας Δ. (67΄Πορτοκαλίδης Κ.  10. Μορόμαλος Κ. 11. Παντελιδάκης Γ. 

Την δεκαοκτάδα  συμπλήρωναν οι  Κατσαρός Α. , Αξιώτης Σ. , Πουλάκης Ι. και Μελέκος Π.