ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΕΝΩΣΗ 0 - 1

2018-03-04 17:32

Στο Δημοτικό Στάδιο σήμερα η ομάδα μας αντιμετώπισε την Ένωση και γνώρισε την ήττα με 0 - 1.

Ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι , με δυνατές μονομαχίες και το κέρδισε η Ένωση γιατι έπαιζε με περισσότερο πάθος.

Στο ξεκίνημα του αγώνα η Ένωση πίεζε ψηλά  κέρδιζε την μπάλα στο χώρο του κέντρου αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία μας, παρά μόνο με εκτλέσεις φάουλ.  

Η ομάδα  μας έχασε δύο  μεγάλες ευκαιρίες με τον Λούλι που βγαίνοντας μόνος του απέναντι απο την εστία νικήθηκε την μία φορά από τον αμυντικό  και την αλλή από τον τερματοφύλακα που έδιωξαν σε κόρνερ.

Στο Β΄ημίχρονο η ομάδα μπήκε πιο δυνατά. Στο 53΄ ο Μορόμαλος έπιασε ωραίο σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 61΄ σε μία αντεπίθεση  η Ένωση κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Κοτοπούλης έπιασε ωραίο γυριστό σουτ  απο αριστερά ο τερματοφύλακας μας  Τζεμανάκης απέκρουσε προσωρινά αλλά  επιθετικός της Ένωσης  απο κοντά σημείωσε το 0 - 1.

Το γκολ αποσυντόνισε τους παίκτες μας  οι οποίοι προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να ισοφαρίσουν. Έκαναν ατομικές ενέργειες , πολλά λάθη   με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν  να δεχτούν και δεύτερο τέρμα σε αντεπίθεση.  

Οι παίκτες της Ένωσης πάλευαν με πάθος να κρατήσουν  το υπέρ τους αποτέλεσμα και τα κατάφεραν.

 Η Ένωση έμεινε στο τέλος με  δέκα παίκτες  όταν ο κεντρικός της αμυντικός δέχθηκε 2η κίτρινη κάρτα λόγω συνεχών διαμαρτυριών προς τον διατητή. Επίσης πολοί παίκτες και των δυο ομάδων αντίκρυσαν την κίτρινη κάρτα.

 

Η σύνθεση 1. Τζεμανάκης Μ 2. Ντάνος Β. ( 87΄Κορετας Δ.) 3. Τσούχλης Κ. 4. Μελέκος Π. 5. Σίμος Γ. 6. Διακογιωργάκης Θ. 7. Λούλι Γκ. 8 Λάμπρου Μ. (62΄ Τέττερης Σ.) 9. Σύρμας Γ. 10. Μορόμαλος  Κ. 11. Μάρης Χ.

Την δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι Κασαμπάς Ν. ,Πορτοκαλίδης Κ. , Κοντούλης Β. , Τσαγκατος Μ.  και Πλεκιάϊ Σ.