ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΛΕΩΝ 1 - 3

2017-10-01 20:29

Με ήττα ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας. Αντιμετώπισε τον Λέοντα και έχασε με 1 - 3.

Η ομάδα παρουσίασε δύο πρόσωπα. Το πολύ καλό του πρώτου εικοσιπενταλέπτου που προηγήθηκε στο σκορ και έχασε  καλές ευκαιρίες και το άσχημο του  Β΄ημιχρόνου , με πολλά λάθη που έφεραν την ήττα.

Η ομάδα μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε 1 - 0  στο με τον Λούλι. Στο 16΄χάθηκε διπλή ευκαιρία  για γκολ. Αρχικά το σουτ του Πλεκιάϊ  κατέληξε  στο δοκάρι και στην επαναφορά η κεφαλιά του Χασάπη αποκρούστηκε απο τον Ψώρα.  Ο νεαρός τερματοφύλακας του Λέοντα είχε ακόμη δυο καλές επεμβάσεις σε προσπάθειες των παικτών μας. 

Μετά το 25΄ ο Λέοντας κέρδισε τον χώρο του κέντρου και άρχισε να επισκέπτεται την περιοχή μας αλλά ο τερματοφύλακας μας  Κασαμπάς είχε σωστές επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν

Στο Β΄ημίχρονο η ομάδα παρουσίασε το κακό της πρόσωπο.  Οι παίκτες μας έχασαν την συγκέντρωση τους  έκαναν πολλά λάθη και έβαλαν τον Λέοντα στα καρέ μας.  

Ο Λέοντας ισοφάρισε  1- 1  στο 65΄με απευθείας  εκτέλεση φάουλ. Στο 67΄ο Βούκουνας έχασε καλή ευκαιρία να ξαναδώσει τομ προβάδισμα στην ομάδα μας. 

  Στο 71΄ σε μία αντεπίθεση ο Λέοντας πέτυχε το 1 - 2  και στο 85΄το  τελικό 1 - 3.

Παιδιά  το ξεκίνημα του αγώνα ας είναι ο οδηγός σας για τα επόμενα παιχνίδια. Μπορείτε να τα καταφέρετε.

Η σύνθεση 1. Κασαμπάς Ν. 2. Μελέκος Παντ.  3. Τσούχλης Κ. 4. Ζάτσε Γ. 5. Ζαννίκος Σ. 6. Διακογιωργάκης Θ. 7. Λούλι Γκ. ( 65΄Βούκουνας Χ.) 8. Πλεκιάϊ Σ.(89΄Νικολάου Ν.)  9. Χασάπης Κ. (73΄  Πορτοκαλίδης Κ.) 10. Μορόμαλος Κ.  11. Ντάνος Β. 

Την αποστολή συμπλήρωναν οι Μελέκος Παντ. , Σίμος Γ.  , Γεωργόπουλος Α. και Φιλιππσίος Κ.