ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΟΜΗΡΟΣ 2 -3

2017-11-18 18:12

Συναρπαστικό σε εξέλιξη το σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας στο Δημοτικό Στάδιο,  Η ομάδα μας πάλεψε  αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στο δυνατό και έμπειρο Όμηρο και έχασε  2 – 3.

Η ομάδα μας  ξεκίνησε δυνατά  αλλά ο Όμηρος κατάφερε να προηγηθεί στο 8’  0 – 1 με  ένα κόρνερ  , που κέρδισε στην πρώτη επίσκεψη του στην περιοχή μας.

 Οι παίκτες μας τα έχασαν για  λίγο, αλλά στη συνέχεια συνήλθαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν  1 – 1 με σουτ του Διακογιωργάκη στο 39΄ .  

Στο 42΄ αποβλήθηκε ο Αγορής  του Ομήρου με απευθείας κόκκινη  για εξύβριση αντιπάλου,

Σκορ ημιχρόνου  1 – 1.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά και στο Β΄ ημίχρονο. Έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες με τον Βούκουνα στο 47΄ και τον Τσούχλη στο  49΄.  Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πίεζε τον Όμηρο.  

 Στο 64΄  ,μετά από ένα γέμισμα σε εκτέλεση φάουλ,  ο διαιτητής παρασυρόμενος από τις διαμαρτυρίες των παικτών του Ομήρου, υπέδειξε πέναλτι που εκτελέστηκε εύστοχα απο τον Κυδωνάκη . Το σκορ  έγινε  1 – 2.

Στο 71΄ ο  Όμηρος  έμεινε με  εννέα παίκτες , αφού αποβλήθηκε αμυντικός του με δεύτερη  κίτρινη.

Οι παίκτες μας πίεσαν αλλά  δεν ήταν ψύχραιμοι  στην τελική προσπάθεια.

Κατάφεραν να ισοφαρίσουν 2 - 2 με ωραίο πλασέ του Σύρμα  στο 78΄.   

Οι παίκτες μας ενθουσιασμένοι   προσπάθησαν  να πετύχουν το γκόλ της  νίκης  αλλά  ο Όμηρος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.  Στο   84΄ κέρδισε  φάουλ  στη γραμμή της περιοχής  που εκτελέστηκε εύστοχα απο τον Κυδωνάκη,  βρίσκοντας στο κάτω μέρος της συμβολής των δοκών  κατέληξε στα δίχτυα  γράφοντας το τελικό 2 – 3.

Παιδιά συγχαρητήρια  για την προσπάθεια.  Παίξτε  με  καθαρό μυαλό για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες σας. Συνεχίζουμε δυνατά!

Η σύνθεση : 1.Φιλιππαίος Κ.  2. Μελέκος Παντ. 3. Τσούχλής Κ.  4.  Πλεκιάϊ Σ. 5. Ψυχιάς Σ. 6. Διακογιωργάκης Θ.  7. Ντάνος Β.    8. Βούκουνας Χ.( 65΄ Λούλι Γκ.) 9. Σύρμας Γ.  10. Κάργατζης  Ν.  11. Κουρουνιώτης  Ν.

Την δεκαοχτάδα συμπληρωναν οι    Γεωργόπουλος Α  ,Σίμος Γ. ,Κασαμπάς  Ν. Ζάτσε Γ. , Νικολάου Ν. και Λιβανός Γ.