ΛΑΙΛΑΠΑΣ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ 1 - 1

2017-10-07 18:06

Πρώτος βαθμός για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας. Στο Φαφαλίειο Στάδιο αντιμετώπισε τον Λαίλαπα  και αναδείχθηκε ισόπαλη  με 1 - 1.

Η ομάδα ξεκίνησε δυνατά και είχε  στο ξεκίνημα του αγώνα καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.  

Ο Λαίλαπας κυκλοφορούσε ωραία την μπάλα και εκμεταλλευόμενος αμυντικό λάθος άνοιξε το σκορ στο  .  Στη συνέχεια, έχοντας  ευνοϊκό αέρα,  προσπαθούσε με μακρυνές μπαλιές να βγεί στην πλάτη της άμυνας μας. Η ομάδα μας  σιγά σιγά ανέβαινε και στο 35΄ κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ του Ντάνου,

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1 - 1.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του Β΄ημιχρόνου  ο Λαίλαπας μπήκε δυνατά και πίεσε την ομάδα μας , αλλά η άμυνα και τερματοφύλακας μας  κατάφεραν να αντέξουν την πίεση. 

Στη συνέχεια η ομάδα ανέβηκε κέρδισε μονομαχίες στο χώρο του κέντρου αλλά ήταν  βιαστική στην τελική προσπάθεια. Οι παίκτες μας επιχείρησαν πολλά μακρινά σουτ , που ηταν άστοχα.

Στο 74΄ αποβλήθηκε ο Λούλι με δεύτερη κίτρινη και η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες.

 ΟΙ  παίκτες μας όμως αγωνίσθηκαν με ψυχή και κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ.  Στο 93΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο αρχηγός του Λαίλαπα Πιτσικούλης.

Τελικό σκορ  1- 1

Μπράβο παιδιά. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Συνεχίζουμε δυνατά.

 Η  σύνθεση 1. Φιλιππαίος Κ.  2. Μελέκος Παντ.  3. Τσούχλης Κ. 4. Ζάτσε Γ. 5. Πλεκιάϊ Σ. 6. Διακογιωργάκης Θ. 7.  Λούλι Γκ.8.  Ντάνος Β.  9. Χασάπης Κ. (75΄Βούκουνας Χ) 10. Μορόμαλος Κ.( 86΄  Πορτοκαλίδης Κ. ) 11. Μαρής Χ.

Την αποστολή συμπλήρωναν οι Μελέκος Παντ. , Συρρής Δ.  , Γεωργόπουλος Α. Τσαγκάτος Ε. και  Νικαλάου Ν.