ΝΕΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ/ΕΝΩΣΗ - ΠΑΧ 4 -2

2017-11-29 17:42

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας σήμερα επι ενός δυνατού αντιπάλου και άνοδος στην πρώτη θέση  της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας αντιμετώπισε την μέχρι σήμερα  συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας ΠΑΧ , έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και επιβλήθηκε με σκορ  4 - 2.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας. Πολύ γρήγορα βρέθηκε να κυνηγάει το σκόρ.

 Στο η ΠΑΧ  κέρδισε φάουλ έξω απο την περιοχή, στην εκτέλεση του η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και ο Τσακός κατάφερε  στην επιστροφή της να την στείλει στα δίχτυα γράφοντας   το 0 -1

Οι παίκτες μας προς στιγμήν πάγωσαν αλλά  γρήγορα συνήλθαν και έξαχναν το γκολ της ισοφάρισης. 

Στο 13΄ ο Αγγουλές σούταρε λίγο πάνω απο τα δοκάρια της ΠΑΧ. 

Στο 20΄ μετά απο ωραίο μπάσιμο του Ψυχιά και γύρισμα προς την εστία ο Μπαλατζία έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1 - 1

Οι παίκτες μας γεμάτοι αυτοπεποίθηση κυκλοφορούσαν  ωραία την μπάλα και απειλούσαν την ΠΑΧ . 

Στο 25΄ έγιναν μεγάλες φάσεις  και στις δύο εστίες. Αρχικά ο Συρρής απέκρουσε τεατετ του Πρελιά και στην αντεπίθεση αμυντικός της ΠΑΧ έκοψε την τελευταία στιγμή τον Τζαμέτα που βρέθηκε απέναντι απο το τέρμα της ΠΑΧ.

Στο 30΄η ομάδα μας κέρδισε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Αγγουλές και ο Ψυχιάς στο ύψος του πέναλτι έπιασε στην κίνηση καταπληκτικό σουτ  και σημείωσε το 2 - 1.

Δύο λεπτά αργότερα ο πολύ καλός σήμερα Βάσσης -Κουτσοδόντης  αναστάτωσε την άμυνα της ΠΑΧ  έβγαλε πάσα στον Ψυχιά που με ωραίο πλασέ σημείωσε το 3 - 1.

Στο 38΄ ο Λούλι έχασε μοναδική ευκαιρία να αυξήσει το σκορ , όταν μόνος του απέναντι από το τέρμα έστειλε την μπάλα πάνω απο τα δοκάρια.

Στο Β΄ ημίχρονο οι παίκτες μας  μπήκαν στο γήπεδο  προσηλωμένοι περισσότερο στο να κρατήσουν το σκορ και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.  Έδωσαν χώρο στην ΠΑΧ  η οποία πίεσε  χωρίς όμως να δημιουργήσει μεγάλους κινδύνους για την εστία μας.

 Η ομάδα μας είχε αρκετές αντεπιθέσεις οι οποίες σπαταλήθηκαν .  

Έγιναν αλλάγες ώστε να μπουν ξεκούραστοι παίκτες  και να κρατηθεί ο έλγχος του παιχνιδιού.  

Στο 87΄  δύο απο τις αλλαγές  συνεργάστηκαν και η ομάδα πέτυχε το 4 - 1.  Ο Τσιτσιλιάγκος μπήκε από δεξία γύρισε παράλληλα προς την εστία και ο επερχόμενος Σινάνι την έστειλε στα δίχτυα.

Η ΠΑΧ κατάφερε να μειώσει σε 4 - 2 στο 90΄ με σουτ του Τσακού .

Παιδιά  αξίζουν πολλα συγχαρητήρια  σε όλους για την νίκη και περισσότερα για την καλή εμφάνιση. Όταν παίζετε ομαδικά και με πάθος  μπορείτε να πετύχετε πολλά!!  Συνεχίζουμε δυνατά.

Η σύνθεση:  1) Συρρής Δ. 2) Φακούδης Φ. 3) Τσεκάϊ  Ε. 4) Γιανόπαππας Μ.  5)Γεωργούλης Κ.   6) Λούλι Ε. 7) Ψυχιας Δ. 8)  Μπαλατζία Α .9)  Τζαμέτα Κ.10) Βάσσης-Κουτσοδοντης Σ. 11) Αγγουλές Α.   12) Σινάνι Κλ.  Σιγάλας Κ. 13)Τσαγρής Μ. 14) Κερέτι Ε.  15) Πονηρός Σ. 16)  Τσιτσιλιαγκος Χ. 17) Σιγάλας Κ.  18)  Συρρής Ν.