ΝΕΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΟΛΥΙΜΠΙΑΔΑ/ΚΑΝΑΡΗΣ 0 - 4

2017-03-05 12:36

Στο Δημοτικό Στάδιο σήμερα η ομάδα μας αντιμετώπισε την Ολυμπιάδα/Κανάρη.

Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση πολλά σκληρά μαρκαρίσματα , νεύρα και δύο αποβολές.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας έπαιξε καλά , και  το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο.  Στα μισά του ημιχρόνου  αποβλήθηκε ο Νικολόπουλος της Ολυμπιάδας/Κανάρης για εξύβριση αντιπάλου. Επικράτησαν νεύρα και ένταση μεταξύ των παικτών. 

Στο 45' με το σφύριγμα της λήξης αποβλήθηκε για εξύβριση ο Ψυχιάς και επανήλθε αριθμητική ισορροπία. Στην τελευταία φάση τραυματίστηκε ο Σωτηριανός, που αντιμέτωπιζε μέχρι τότε αποτελεσματικά τους επιθετικούς της Ολυμπιάδα.

Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου η Ολυμπιάδα απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και πίεζε την άμυνα μας.  Στο 65΄ κατάφερα να ανοίξει το σκορ με τον Γεωργίτση. Ο αγώνας  πήρε άσχημη τροπή για την ομάδα μας που δέχθηκε άλλα τρία τέρματα στο 74'  στο 87΄ και στο 90΄,

Τελικό σκορ  0  - 4.

Παιδιά το σκόρ  αδικεί την προσπάθεια σας. Συνεχίζουμε  την  προσπάθεια και τη δουλειά στις προπονήσεις.

 

Η σύνθεση (Αγωνίσθηκαν όλοι) 1. Συρρής Δ. 2. Φακούδης Φ. 3. Σωτηριανός Δ. 4. Γεωργούλης Κ. 5. Νικολάου Ν.  6. Τσιουκαντάνας Π. 7. Μπαλατζία Α, 8. Μελέκος Π. 9. Ψυχιάς Δ. 10. Βούκουνας Χ. 11. Τζαμέτα Κ. 12. Αγγουλές Α. 13. Σιγάλας Κ. 14.Μαργαρίτης Α. 15. Τσαγγρής Μ. 16.  Παπανδρέας Ν. 17. Τσαρία Κ. 18. Ντάνος Π.