ΝΕΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΠΑΧ 1 - 2

2016-10-12 18:33

Δύο πρόσωπα παρουσιάσε η ομάδα μας σήμερα στα Θυμιανά , με αντίπαλο την ΠΑΧ .

Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε στο 20΄  1 - 0 με πέναλτι που κέρδισε ο Βούκουνας  και εκτέλεσε εύστοχα ο Ψυχιάς. 

Στη  φάση  αυτή διαμαρτυρήθηκε έντονα  ο πάγκος της ΠΑΧ  με αποτέλεσμα την αποβολή απο τον αγωνιστικό χώρο του Ν. Κλαδιά.  Η ομάδα μας δεν διαμαρτυρήθηκε αν και στο πέναλτι έπρεπε να δοθεί και αποβολή του τερματοφύλακα της ΠΑΧ

Οι διαμαρτυρίες  της ΠΑΧ έπιασαν τόπο με αποτέλεσμα ο διαιτητής να μην καταλογίσει δύο άλλα πέναλτι σε  προτεταμένο  χέρι του Μουχλή σε δύο φάσεις. ( στην προηγούμενη αγωνιστική  είχε δοθεί  πέναλτι σε βάρος της  ομάδας μας σε χέρι εφαπτόμενο στο σώμα του αμυντικού μας)  

Οι παίκτες μας δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν άλλο τέρμα , ενώ δέχθηκαν μόνο μία φάση αλλά το αδύναμο σουτ του Μουντέ μπλόκαρε ο τερματοφύλακας μας.

Στο Β΄ ημίχρονο η ΠΑΧ μπήκε  δυνατά και κατάφερε  να ισοφαρίσει 1 - 1 στο 48΄ με ατομική  ενέργεια του Πλωμαρίτη.  Οι παίκτες μας έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και έκαναν εύκολα το λάθος. 

Στο 56΄  ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για ανατροπή του Μουντέ ( η φάση δεν ήταν ξεκάθαρη). Το εκτέλεσε  εύστοχα ο Μουχλής σημειώνοντας το 1 - 2.

Στο 63΄ ο Μαργαρίτης έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει ,όταν  μονος του απέναντι στο τέρμα  έστειλε την μπάλα άουτ.

Μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα μας προσπάθησε  αλλά δεν κατάφερε  να αλλάξει το σκορ ,

Παιδιά μπράβο για την προσπάθεια σας, Παίξτε με ψυχή. Μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα!!

 

Η σύνθεση( Αγωνίστηκαν όλοι) 1. Συρρής Δ.  2.Φακούδης Φ.    3. Σωτηριανός Δ.   4. Τσιουκαντάνας Π. 5. Γεωργούλης Κ.  6.Νικολάου Ν.   7. Αγγουλές Α.  8.Μελέκος Π.   9. Ψυχιάς Δ.  10.Βούκουνας Χ. .  11.Μαργαρίτης Α.  12,Τσαγρής Μ.  13. Σιγάλας  Κ. 14.  Κερέτι Εμ. 16. Κοντός Μ.   17. Τσαρία Κ.