ΠΑΙΔΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΠΥΡΓΟΣ 3 - 0

2015-03-15 18:33

Σήμερα στο Φαφάλειο  για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Πύργο Πυργίου και επιβλήθηκε με 3- 0.   

Οι νεαροί μας παίκτες ξεκίνησαν ορεξάτοι κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά ο καταπληκτικός τερματοφύλακας του Πύργου με ωραίες αποκρούσεις κρατούσε ανέπαφη την εστία του. Στο 35΄ η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε  εύστοχα ο Διαμαντής Ψυχιάς  κάνοντας το 1 - 0. Νωρίτερα η ομάδα μας είχε δοκάρι με τον Τζαμέτα.

Στο β΄ημίχρονο ο Πύργος ,που είχε ευνοϊκό τον αέρα , ανέβηκε στο γήπεδο αλλά η άμυνα μας ανέκοπτε όποιους κινδύνους πήγαιναν να δημιουργηθούν για την εστία μας. Στην επίθεση πάλι ο τερμαστοφύλακας του Πύργου απέκρουε τα σουτ των παικτών μας. Στο 29΄ ο Τζαμέτα κατάφερε να τον νικήσει σημειώνοντας το 2 - 0.  Το σκορ έκλεισε  στο 39΄ ο Νικολάου με σουτ γράφοντας το τελικο 3 - 0.

Η νίκη αυτή ήταν η 4η για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα. Στην τελική κατάταξη η ομάδα κατέλαβε την 6η θέση με 13 βαθμούς.

 Μπράβο παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους  όσους αγωνίσθηκαν στην διάρκεια του πρωταθλήματος.   Έχετε πολλές δυνατότητες να πετύχετε περισσότερα. Συνεχίζουμε τη δουλειά στις προπονήσεις για να είμαστε του χρόνου ακόμα καλύτεροι!!!

Η σύνθεση  1. Συρρής Δ. 2. Μισαηλίδης Γ. 3. Τσαγρής Μ. 4. Φακούδης Φ. 5. Τσιουκαντάνας Π. 8. Νικολάου Ν. 7. Τζαμέτα Κ. 8. Μαργαρίτης Α. 9. Αγγουλές Α. 10. Βούκουνας Χ. 11. Ψυχιάς Α:. 12. Πότσης Μ. 13.  Πέππα Ε.