ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΠΑΧ 0 - 2

2017-05-14 20:30

Στο Δημοτικο Στάδιο Χίου  σήμερα , για τον τελικό του πρωταθλήματος παίδων η ομάδα μας  αντιμετωπίσε την ΠΑΧ.   

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και πέρσι αλλά αυτή τη φορά οι παίκτες μας δεν τα κατάφεραν  και γνώρισαν την ήττα με 0 - 2.

Ήταν ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες , κάθε ομάδα προσπαθούσε να εξουδετερώσει τα ατού του αντιπάλου.  

Η ΠΑΧ είχε μία ελαφρά υπεροχή  , κυκλοφορούσε την μπάλα  μέχρι έξω από την περιοχή μας  αλλά η άμυνα μας αντιδρούσε  σωστά και απομάκρυνε  του κινδύνους που πήγαιναν να δημιουργηθούν. Αντίστοιχα  η άμυνα της ΠΑΧ  σταματούσε τις προσπάθειες των ε[ιθετικών μας. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο  0  - 0

Στο ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου , στο η ΠΑΧ πήρε κεφάλι στο σκορ  0 - 1   Μετά από εκτέλεση κόρνερ   η άμυνα μας δεν κατάφερε να απομακρύνει  επιθετικός της ΠΑΧ πλάσαρε  ο Πονηρός απέκρουσε αλλά η μπάλα βρήκε  στο κάθετο  δοκάρι και στην επιστροφή ο Αμπαζής από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Το γκολ  αυτό έριξε ψυχολογικά τους παίκτες μας. Η ΠΑΧ πήρε τον έλεγχο του κέντρου  και έφθανε  εύκολα στην περιοχή μας.

 Σιγά - σιγά οι παίκτες μας  άρχισαν να ανεβαίνουν και να απειλούν. 

Στο 30΄ ο Ψυχιάς χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Φεύγει γρήγορα στην αντεπίθεση περνάει όλους τους αμυντικούς αλλά δεν καταφέρνει να νικήσει τον Καββάδα, που με ωραία έξοδο καταφέρνει να κόψει την μπάλα.

Στο 31΄ νέα μεγάλη ευκαιρία. Σούτ του Βάσση- Κουτσοδόντη περνάει  λίγο άουτ.  Οι παίκτες μας πίστεψαν στην ανατροπή και πίεσαν. Οι παίκτες της ΠΑΧ αρχίζουν τις καθυστερήσεις για να κρατήσουν το αποτέλεσμα.

Τελικά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η ΠΑΧ   κατάφερε να σημειώσει  το 0 -2.

Παιδιά δεν πειράζει. Συγχαρητήρια σε όλους, για την προσπάθεια.  Καλό καλοκαίρι. Και του χρόνου.

 Η σύνθεση : 1. Πονηρός Σ. 2. Μπότσας Γ. Μπαμπάκος Σ. 3. Τσεκάϊ Ευγ.  4. Κανίρης Π. 5. Σινάνι Κλ. 6. Μεργές Ι, 7. Ψυχιάς Δ. 8. Καραμανλής Α.  9. Συρρής Ν. 10. Βάσσης-Κουτσοδόντης Σ. 11. Πατελίδας Δ.  12. Ορφανός Σ.  13. Μπαμπάκος Σ 14. Χαλιάς Ν.  15, Ντετάϊ Α. 16. Καστερνούδης Δ.  17. Μαυρέλλος  Σ.  18. Ασπρούδης  Α.