ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ Β' ΟΜΙΛΟΣ

2014-12-27 14:40

Δύο παιχνίδια έδωσε σήμερα η ομάδα  μας στα πλαίσια του 3ου τουρνουά τζούνιορ που οργανώνει ο Λαίλαπας στο Φαφάλειο.

Στον πρώτο αγώνα ξεκίνησε  πολύ καλά . Πρίν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό  προηγήθηκε 1 - 0 με τον Σέργιο Βάσση - Κουτσοδόντη και στο αμέσως επόμενο διπλασίασε τα τέρματα με τον Γιάννη Μεργέ.  Οι Καρυές μείωσαν σε 2 -1 στο μετά από εκτέλεση κόρνερ και αναταραχή στην άμυνα μας. Το γκόλ αυτό άγχωσε τους μικρούς μας που δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν σωστά τις φάσεις που δημιουργούσαν. Στο 19΄σε μία αντεπίθεση οι Καρυές ισοφάρισαν. Μέχρι το τέλος του αγώνα οι παίκτες μας έχαναν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν . Τελικό αποτέλεσμα  2 - 2.

Στον δεύτερο αγώνα με αντίπαλο την ΠΑΧ οι παίκτες  αν έπαιξαν πολύ καλά αλλά δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την ήττα με 2 - 0.

Το παιχνίδι ήταν ισσοροπημένο  οι δύο ομάδες δημιουργούσαν ευκαρίες αλλά το παιχνίδι παρέμενε ισόπαλο. Στο 12΄ ενώ όλη η ομάδα ήταν στην επίθεση  δύο  διαδοχικά σουτ παικτών κόντραραν σε αντιπάλους που ευνοημένοι απο τις κόντρες βγήκαν στην αντεπίθεση και σημείωσαν το 1 - 0.   Η ομάδα προσπαθούσε να ισοφαρίσει αλλά είχε απέναντι της τον πολύ καλό τερματοφύλακα της ΠΑΧ που έκανε καταπληκτικές αποκρούσεις.  Στο 19΄ μετα απο  ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα μας  η ΠΑΧ σημείωσε το  τελικό  2  -0

 

Μπράβο παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους !

Η ομάδα κατέλαβε την 2η θέση του ομίλου και αύριο στις 10:00 αντιμετωπίζει την ομάδα του  Κοφινά

Η ομάδα : 1. Πονηρός Σ. 2. Ντετάϊ Α.  3. Πουλάκης Ν. 4. Καστερνούδης Δ. 5. Κανίρης Π. 6. Συρρής Μ. 7. μεργές Γ. 8. Βάσσης-Κουτσοδόντης Σ. 9. Ψυχιάς Π. 10. Τσοπανομίχαλος Σ. 11. Βασιλάκης Μ. 12. Πετρής Ν. 13. Καραμανλής Α. 14. Αντωνίου Α. 15. Καρτοφύλλης Στ. 16. Κρεατσούλας Μ. 17. Κοντός Φ. 18. Μπαμπάκος Σπ. 19. Επιτροπάκης Λ. 20. Σιφναίος Κ.