ΑΝΔΡΙΚΟ : ΚΛΑΣΙΚΟ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2-0

2014-02-16 16:25

Σήμερα στις 12:00 , στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Πανεπιστημίου και  επικράτησε  2 - 0 , σημειώνοντας την 9η νίκη της στο Πρωτάθλημα. 

Η ομάδα ξεκίνησε δυναμικά δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. 

Συγκεκριμμένα η ομάδα είχε καλές στιγμές:

  •  Στο 5΄όταν σέντρα  του Καραμαούνα πέρασε παράλληλα με την εστία χωρίς να βρεθεί κάποιος να την σπρώξει στα δίχτυα.
  • Στο 7΄σουτ του Πηλαβά πέρασε ελάχιστα άουτ.
  • Στο 9΄ μετά από κεφαλιά του Φακούδη η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
  • Στο 31΄ σε πλασέ του Καραμαούνα  η μπάλα βρήκε ξανά το κάθετο  δοκάρι
  • Στο 33΄καταπληκτική απόκρουση  απόκρουση του τερματοφύλακα σε σούτ του Καραμαούνα.

Η ομάδα του Πανεπιστημίου είχε καλές στιγμές  στο 12΄και στο 45΄όταν παίκτες της από ευνοική θέση έστειλαν την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μπαμπανιώτη.

Στην επανάληψη η ομάδα μπήκε πιο δυνατά πίεσε και δημιούργησε πολλούς κινδύνους  για την εστία του Πανεπιστημίου , αλλά η αστοχία εξακολουθούσε. Ο  Παραδείσης στο 55' με πλασέ και στο 61΄με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, απο ευνοικές θέσεις.

Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 64' όταν  ο Λύρας βρήκε την μπάλα έξω από την περιοχή, μετα από εκτέλεση κόρνερ και διώξιμο των αμυντικών και με σουτ έγραψε το 1 - 0.

Στη συνέχεια η ομάδα υποχώρησε, το Πανεπιστήμιο ανέβηκε και πίεσε για την ισοφάριση, είχε μάλιστα και δοκάρι στο 76΄

Το παιχνίδι μας κράτησε όλους σε αγωνία ώσπου στο 90+ ο Παραδείδης έκανε από κοντά το 2 - 0 , μετα από εκτέλεση κόρνερ από τον Κουκή κεφαλιά γύρισμα του Κωστάλα στο πρώτο δοκάρι.

 

Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή αλλά και στα παιδιά του Πανεπιστημίου που βοήθησαν να διεξαχθεί ένα παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια.  Καλή συνέχεια στο ντέρμπι με την Θύελα την επόμενη Κυριακή

 Η σύνθεση της ομάδας:

Μπαμπανιώτης Π. , Παππάς Β. , Επιτροπάκης Κ. , Καρακώστας Η. , Μαμουτάι Ε. , Λύρας Δ. , Πηλαβάς Α. (57΄Παντελιδάκης Ι.)  , Φακούδης Δ. ( 46 ΄Παραδείσης Γ.), Κουρουνιώτης Ν. , Καραναούνας Κ. ( 68΄Κωστάλας Γ) , Κουκής Δ.