ΑΝΔΡΙΚΟ ΘΥΕΛΛΑ - ΚΛΑΣΙΚΟ 2 - 2

2014-02-23 17:16

Στα Θυμιανά σήμερα στις 12:00 η ομάδα μας, με πολλές απουσίες, αντιμετώπισε τη Θύελλα  Χαλκειούς  σε ένα δυνατό παιχνίδι που έληξε  ισόπαλο  2 - 2 και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας ,όπου ισοβαθμεί με την 'Ενωση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα που προηγήθηκε 0 - 1 μόλις στο 4΄  με σούτ του Καραμαούνα μετά από πάσσα του Παντελιδάκη.

Η Θύελλα αντέδρασε και στο 7΄κέρδισε  πέναλτι σε ανατροπή του Πιπερίδη, το οποίο αμφισβητούν οι παίκτες μας  ισχυριζόμενοι  ότι ο παίκτης της Θύελλας έπεσε μόνος του. Το πέναλτι χτύπησε στο 8΄ο Κοντομαθιός  ευστόχησε και ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1 - 1. Πριν προλάβουν να ηρεμίσουν οι παίκτες μας στο 10  η Θύελλα προηγήθηκε  2 -1 με κεφαλιά του Τσουκάρη, μετά από εκτέλεση κόρνερ  και λάθος αντίδραση της άμυνας μας. 

Το ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλες ευκαιρίες, με δυνατές μονομαχίες κυρίως στο χώρο του κέντρου.

Στο δεύτερο  ημίχρονο  η ομάδα μπήκε  πιό συγκεντρωμένη , κατέβασε τη μπάλα και με ωραία κυκλοφορία προσπαθούσε να φθάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Οι επιθετικοί μας δημιουργούσαν  ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και κέρδισαν αρκετά  φάουλ  κοντά στην αντίπαλη περιοχή, Σε ένα απο αυτά, που εκτέλεσε με ωραίο γέμισμα στη περιοχή ο Πηλαβάς, πετάχθηκε ο Παραδείσης  και έγραψε το      2 -2 στο 65ο λεπτό του αγώνα. 

Στη συνέχεια η ομάδα μας πίεσε να σημειώσει και άλλο γκόλ και έχασε μοναδική ευκαιρία να το πετύχει στο 80, όταν ο Παραδείσης έβγαινε μόνος αλλά άνοιξε την μπάλα λίγο περισσότερο και  ο Φιλιππαίος   με βουτιά στα πόδια του πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ.

Η Θύελλα πίεσε στα τελευταία λεπτά  αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι.

Το παιχνίδι έληξε  ισόπαλο , αποτέλεσμα που θεωρείται καλό για την ομάδα  με τις συνθήκες  που αγωνίσθηκε.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή. Καλή συνέχεια.

Η σύνθεση της ομάδας:   Σαραντινός Ε. , Ροζάκης Β. , Επιτροπάκης Κ. , Φακούδης Δ. , Μαμουτάι (ν43΄Παραδείσης) , Σίμος Γ' ( 36' Λύρας Δ.) , Πηλαβάς Α. , Κουρουνιώτης  Ν., Παντελιδάκης Ι. , Καραμαούνας Κ. , Κωστάλας Γ. ( 63΄ Σταυράκης Α.)

Την δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι Κουκής Δ. , Επιτροπάκης Ι. , Μπαμπανιώτης Π. και Τσαγκάτος Εμ.