ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΑΡΥΕΣ - ΚΛΑΣΙΚΟ 4 - 3

2014-02-08 17:42

Σήμερα στις Καρυές , σε ένα συναρπαστικό από πλευράς εξέλιξης σκόρ παιχνίδι, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 4 - 3.

Οι ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι.  Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με μεγάλες μπαλιές να αιφνιδιάσουν την άμυνα μας, βγάζοντας παίκτες στην πλάτη της, χωρίς όμως να δημιουργήσουν μεγάλη ευκαιρία.

Στο 21'  το Κλασικό  άνοιξε το σκόρ όταν σε σουτ του Πηλαβά απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Καρύων αλλά η μπάλα έφθασε στον επερχόμενο Καραμαούνα που από κοντά με πλασέ έκανε το  0 - 1.   Ο ίδος παίκτης έπιασε σουτ από καλή θέση στο 24΄ αλλά μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Οι Καρυές  μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό ανέβηκαν και στο 31΄ ισοφάρισαν με τον Αλαμάνο , που μπήκε μόνος του από αριστερά και με ωραίο πλασέ  από πλάγια θέση έκανε το 1 - 1.  Δύο λεπτά αργότερα, στο 33΄, ο ίδιος παίκτης με σουτ έξω από την περιοχή, μετα από αδράνεια των αμυντικών μας που τον άφησαν ελεύθερο, έδωσε προβάδισμα στις Καρυές με  2-1. Με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε δυναμικά και πίεσε και πολύ γρήγορα, στο 48ο λεπτό μετα απο εκτέλεση  κόρνερ απο τον Σολάκου , ο Λύρας ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε με κεφαλιά κάνοντας το  2 -2 . Δύο λεπτά αργότερα ο Πηλαβάς μπήκε μόνος του στην περιοχή αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα των Καρυών. Στο 53΄ ο Πηλαβάς που έφευγε μόνος του ανατράπηκε έξω απο την περιοχή από τον Δρίζο , ο οποίος αποβλήθηκε.  Η εκτέλεση του φάουλ έγινε από τον Καραμαούνα αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Ενώ η ομάδα είχε αριθμητική υπεροχή, έχασε τον έλεγχο του κέντρου με αποτέλεσμα οι Καρυές να πιέζουν. Στο 73' ο Ζώης ανατράπηκε από τον Αμπαζή, και οι Καρυές με εύστοχο κτύπημα πέναλτι  προηγήθηκαν  3  - 2.

Στο 81΄οι Καρυές αύξησαν τον δείκτη του σκόρ σε 4 -2 μετά από ωραίο συνδιασμό.

Η ομάδα μας δεν τα παράτησε και στο 83΄ μείωσε σε 4 - 3 με τον Παραδείση, που εκμεταλλεύτηκε την  ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Παντελιδάκη.

Από αυτό το σημείο και μέχρι τη λήξη στο 98 λεπτό, η ομάδα μας πίεσε για να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που δικαιολογεί τη θέση των δύο ομάδων ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα (Πρίν τον αγώνα οι Καρύες ήταν στην δεύτερη θέση και το Κλασικό στην 3η με ένα βαθμό διαφορά).

Η σύνθεση του Κλασικού : Μπαμπανιώτης Π. , Σολάκου Α. , Αμπαζής Σ. ( Σίμος Γ.} , Καρακώστας Η. , Μαμουτάι Ε. , Λύρας Δ. , Πηλαβάς Α. (66΄ Παραδείσης) , Κωστάλας Γ. , Ρούσσος Θ. ( 75΄ Κουρουνιώτης Ν.), Καραμαούνας Κ. , Παντελιδάκης Γ.

 

Μπράβο παιδιά, Συγχαρητήρια για την προσπάθεια.  Συνεχίζουμε  με το ίδιο πάθος !!