ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ - ΦΑΡΚΑΙΝΑ 2 -1

2014-02-02 16:28

Στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β κατηγορίας Χίου η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στο Φαφάλειο αντιμετώπισε την αξιόμαχη Φάρκαινα και επικράτησε  2 - 1.

Η ομάδα μπήκε στον σγωνιστικό χώρο με τους Μπαμπανιώτη Π, Σίμο Γ. , Μαθιούδη Δ.  (60 Κουρουνιώτης Ν) , Μαμουτάϊ Ε, , Λύρα Δ, Πηλαβά Α. , Ρούσο Θ. ( 70΄ Φακούδης Δ.),  Παραδείση Γ. ( 64΄Καραμαούνας Κ. ) , Κωστάλα Γ. , Παντελιδάκη Γ. .

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυνατές  μονομαχίες στον χώρο του κέντρου χωρίς να δημιουργείται η μεγάλη ευκαιρία.  Η Φάρκαινα στο 18΄ είχε μιά καλή εκτέλεση φάουλ  πού πέρασε άουτ αφού κτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Μπαμπανιώτη.

Στο 23΄ο ,πολύ καλός σήμερα, τερματοφύλακας της Φάρκαινας Πασβάντης  απέκρουσε δύσκολα σέντρα σουτ του Πηλαβά. Στο 30' ο Πασβάντης  κράτησε το μηδέν αποκρούοντας γυριστό σουτ του Ρούσου.  Στο 30΄σε γέμισμα του Ρούσου ο Παραδείσης έπιασε κεφαλιά που πέρασε άουτ.  Η λήξη του ημιχρόνου  βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Στο Β' ημίχρονο η ομάδα μπήκε πιο δυνατά και στο 48΄ διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Ρούσου, που έμπαινε μόνος του, από αμυντικό της Φάρκαινας.

Η ομάδα συνέχισε να πιέζει και έκλεισε  την Φάρκαινα στα καρέ της και κατάφερε να ανοίξει το σκόρ στο 57΄ πλασέ  του Παντελιδάκη από κοντά. 

Στο 62' ο Ρούσος εκτέλεσε κόρνερ και ο Παραδείσης με κεφαλιά έγραψε το  2 - 0.  Με σκόρ ασφαλείας πια η ομάδα  δημιούργησεκαι άλλες ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Η Φάρκαινα είχε μία καλή στιγμή στο 72΄ αλλά απέκρουσε ο Μπαμπανιώτης.  Στο 92΄ μετά από  γέμισμα , φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα που δεν δόθηκε, η Φάρκαινα μείωσε σε 2 -1 που ήταν και το τελικό σκόρ.

Η ομάδα με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας και πάει με καλή ψυχολογία το Σάββατο 8/2/2014 να αντιμετωπίσει τις Καρυές που βρίσκονται στη 2η θέση με ένα βαθμό περισσότερο,

Συγχαρητήρια  στους παίκτες και στον προπονητή. Καλή συνέχεια!!