ΑΝΔΡΩΝ: ΚΛΑΣΙΚΟ - ΕΝΩΣΗ 0 - 3

2014-01-26 18:29

Στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Β΄κατηγορίας Χίου  η ομάδα μας αντιμετώπισε σήμερα, 26/1/2014 στο Δημοτικό Στάδιο, την Ένωση και γνώρισε την ήττα με 0 - 3.

Η ομάδα ξεκίνησε με τους Μπαμπανιώτη Π, Σολάκου Α, , Σίμο Γ. (58΄Παραδείσης Γ,) , Μαθιούδη Δ., Καρακώστα Η. , Λύρα Δ. , Πηλαβά Α. , Φακούδη Δ. , Ρούσο Θ.( 46΄Καραμαούνας Κ.) , Κωστάλα Γ. , Κουρουνιώτη Ν.(70΄Κουκής Δ.).

Η Ένωση ξεκίνησε δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί πολύ γρήγορα, στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Καλογεράκη μετά από εκτέλεση κόρνερ κάνοντας το  0 -1.  Στο 23ο λεπτό ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, για χέρι μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Καλογεράκης, ευστόχησε κάνοντας  το 0-2 .  

Η ομάδα μας αντέδρασε και στο 27΄έχασε ευκαιρία να μειώσει, όταν  σουτ του Φακούδη έξω απο την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο  39΄ κεφαλιά του Κωστάλα  από ευνοϊκη θέση , πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ανέβηκε ,πήρε το χώρο του κέντρου και πίεσε την Ένωση, που  υποχώρησε και προσπαθούσε να βγεί μπροστά με αντεπιθέσεις, Η ομάδα είχε καλές στιγμές  με πιό χαρακτηριστική στο 74΄όταν ο Καραμαούνας σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο  Γαρδίκης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. 

Η ομάδα συνέχισε να πιέζει ώσπου σε μια αντεπίθεση στο 80΄ η Ένωση σημείωσε το  0 - 3 με τον Καλογεράκη.

Η προσπάθεια των παικτών μας συνεχίστηκε  μέχρι τη λήξη, στο 95΄χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο τέρμα.

 

Παιδιά δεν πειράζει . Συγχαρητήρια για την προσπάθεια.  Καλή συνέχεια!