ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ - ΚΛΑΣΙΚΟ 0 - 7

2014-01-15 18:47

Ένα εύκολο απόγευμα είχε σήμερα η ομάδα μας ,που αντιμετώπισε τον Ερασιτέχνη στο Φαφάλειο Στάδιο.

Η ομάδα παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και είχε στη σύνθεση της και τα δύο νέα της μεταγραφικά αποκτήματα, τον δεκαπεντάχρονο αμυντικό Κώστα Επιτροπάκη που αποκτήθηκε απο την Α.Ε.Χ.Β  και τον δεκαεννιάχρονο μεσοεπιθετικό Απόστολο Πηλαβά που αποκτήθηκε από την Ελάτα και στην πρώτη του συμμετοχή σημείωσε δύο τέρματα.

Η ομάδα παρατάχθηκε με την παρακάτω σύνθεση:

Μπαμπανιώτης Π. , Σολάκου Α. , Σίμος Γ. , Μαθιούθης Δ. , Επιτροπάκης Κ. ( 54' Τσαγκάτος Μ.) , Καραπουρνιώτης Φ.( 52' Σταυράκης Α.) , Φακούδης Δ. , Πηλαβάς Α. , Ρούσος Θ., Λύρας Δ., Αμπαζής Σ. (46' Επιτροπάκης Γ.).

Στο 7' ο Καραπουρνιώτης , μετά από πάσα του Φακούδη,  βρέθηκε απέναντι από το τέρμα του Ερασιτέχη και έκανε το  0 - 1.

Στο 16' ο Ρούσος απο πλάγια θέση, έξω από την περιοχή, με ωραίο ψηλοκρεμαστό σούτ έγραψε το 0 - 2.  Για ένα μικρό χρονικό διάστημα οι παίκτες μας έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και  έκαναν αρκετά λάθη, χωρίς όμως να απειληθούν.

Στο 29' ο Σολάκου εκτέλεσε κόρνερ και αμυντικός του Ερασιτέχνη , που διεκδίκησε την κεφαλιά μαζί με τον Καραπουρνιώτη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έκανε το 0 -3 

Δύο λεπτά αργότερα ο Πηλαβάς με δυνατό σούτ έξω από την περιοχή έγραψε το  0 -4 , σκόρ με το οποίο έληξε το Α' ημίχρονο.

Στην επανάληψη  η ομάδα , στο διάστημα 46' - 54΄, έκανε  και τις τρείς αλλαγές της.  Συνέχισε  να πιέζει ,να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες  με τους Ρούσο, Φακούδη , Σολάκου ώσπου στο 78'  ο Ρούσος μετά από ασίστ του Φακούδη έγραψε το 0 - 5. 

Στο 81' ο Ρούσος έδωσε ασίστ στον Πηλαβά που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έκανε το σκόρ 0 - 6.

Στο 85΄ο Ρούσος, σημειώνοντας χατ τρικ,  έγραψε το  0 - 7 που ήταν και το τελικό σκόρ του αγώνα.

 

Συγχαρητήρια σε όλους, παίχτες και προπονητή. Καλή συνέχεια!!!