ΚΛΑΣΙΚΟ - ΑΤΛΑΣ

2014-01-10 22:36

KΛΑΣΙΚΟ - ΑΤΛΑΣ    1- 1

 

Ένα πολύ δύσκολο άγώνα έδωσε σήμερα η ομάδα μας αντιμετωπίζοντας τον Άτλαντα Νεοχωρίου και απέσπασε το θετικό, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, αποτέλεσμα. 

Η ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα με αρκετές απουσίες, λόγω τραυματισμών. Η αρχική της σύνθεση ήταν:

Σαραντινός Ε. , Σίμος Γ. , Σολάκου Α. , Καρακώστας Η. , Αλεξόπουλος Δ, , Φακούδης Δ, , Κωστάλας Γ., Λύρας Δ. , Ρούσος Θ. , Κουκής Δ. και Παντελιδάκης Ι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυνατές μονομαχίες, κυρίως στο χώρο του κέντρου χωρίς να δημιουργούνται αξιόλογες  ευκαιρίες. 

Το Κλασικό προηγήθηκε στο 17ο λεπτό με άπιαστο μακρινό σουτ του Σολάκου. Ο Άτλαντας προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 40ο λεπτό με κεφαλιά του Αγγελάκη , μετά από εκτέλεση φάουλ του Μορτάκη απο σημείο κοντά στο κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Άτλαντας προσπαθούσε να επιτεθεί αλλά η άμυνα μας  ανέκοπτε τις επιθέσεις χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα. 

Στο 70ο λεπτό αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας μας , μετά από υπόδειξη του βοηθού για εξύβριση του. Ακολούθησε  πεντάλεπτη αναταραχή μέχρις ότου ο διαιτητής  αποφασίσει να δώσει έμμεσο χτύπημα στον Άτλαντα, που ζητούσε πέναλτι. Τη θέση του Σαραντινού πήρε ο Μπαμπανιώτης Π. ,που αντεκατέστησε τον Ρούσο.  

Το έμμεσο κτύπημα πέρασε ανεκμετάλευτο . Στη συνέχεια ο Άτλαντας  με αριθμητική υπεροχή πίεζε αλλά οι αμυντικοί μας και ο τερματοφύλακας Μπαμπανιώτης με δύο καταπληκτικές αποκρούσεις κράτησαν το ισόπαλο αποτέλεσμα. 

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε , με δεύτερη κίτρινη, ο Παντελιδάκης για καθυστέρηση την ώρα που θα έβγαινε αλλαγή. Η ομάδα συνέχισε μέχι το 98ο λεπτό με εννέα παίκτες.

Τό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες μας κουρασμένους αλλά ευχαριστημένους από το αποτέλεσμα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

Καλή συνέχεια την Τετάρτη στον αγώνα με τον Ερασιτέχνη