ΠΑΙΔΙΚΟ : ΚΛΑΣΙΚΟ - ΚΟΦΙΝΑΣ 3 - 1

2014-02-05 18:55

Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων η ομάδα μας αντιμετώπισε σήμερα 5/2/2014 στο γήπεδο της Ε.Π.Σ  Χίου την ομάδα του Κοφινά  και επικράτησε με 3 - 1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας. Στο 4ο λεπτό ο Κουρουνιώτης βρέθηκε απένταντι απο το τέρμα του Κοφινά, μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Σταυράκη και με πλασέ έγραψε το  1 - 0.  

Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό   οι παίκτες του Κοφινά ανέβηκαν , παίζοντας πιο δυναμικά  και βγαίνοντας πρώτοι στην μπάλα ανάγκασαν τους παίκτες μας σε πολλά λάθη και στην παραχώρηση αρκετών φάουλ έξω από την περιοχή μας. 

Σε ένα από αυτά τα φάουλ στο 33ο λεπτό, μετά από κακή συνεννόηση των κεντρικών αμυντικών και του τερματοφύλακα Χαλιορή , ο Μπαχάς  επωφελήθηκε και έκανε το 1 - 1.

Η ομάδα έχασε ευκαιρία να προηγηθεί στο 41΄όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Ψυχιάς από κοντά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

 Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία του Κοφινά. Στο 47ο λεπτό ο Πυλιώτης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Χαλιορή.

Το παιχνίδι παιζόταν με δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου. Ο Κοφινάς προσπαθούσε να αξιοποιήσει τους γρήγορους επιθετικούς του Σφήκα  και Μπαχά με μακρινές μπαλιές ,ενώ η ομάδα μας έψαχνε τον Τζάνι , που με την τεχνική του δημιουργούσε προβλήματα στην άμυνα του Κοφινά. 

Στο 64΄ο Κουρουνιώτης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Τζάνι με κεφαλιά   έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας με  2 - 1.

Στο  80΄ο Τζήκας έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει ξανά , όταν από το ύψος του πέναλτι έπιασε σούτ άουτ.

Στο 82 ο Τζάνι με ωραίο μπάσιμο πέρασε την άμυνα του Κοφινά αλλά το πλασέ του πέρασε παράλληλα με την εστία του Κουτελάκη χωρίς να βρεθεί κάποιος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτια. 

Στο 85΄  μετά από εκτέλεση κόρνερ απόκρουση των αμυντικών η μπάλα έφτασε στον Καλούδη που μέ ωραίο σουτ την έστειλε προς την εστία του Κοφινά, Πάνω στη γραμμή όμως απέκρουσε σαν τερματοφύλακας ο Γ. Λεμονιάδης με αποτέλεσμα τον καταλογισμό πέναλτι και την αποβολή του. Το πέναλτι  εκτέλεσε εύστοχα ο Τζάνι που έγραψε το τελικό  3 -1

Στις καθυστερήσεις ο Κουρουνιώτης έκανε ωραίο μπάσιμο αλλά το σουτ του αποκρούστηκε απο τον Κουτελάκη.

Η σύνθεση της ομάδας: Χαλιορής Κ. ( Κασαμπάς Ν.) , Επιτροπάκης Κ., Δεβές Φ,. , Ψυχιάς Σ. ( Μπουλαζέρης Ι.), Σολάκου Α, , Σταυράκης Α. (Μαναγούδης Μ.),  Καραϊσκος Ι. ( Μεστούσης Π.) , Αγγουλές Γ.( Καλούδης Ν), Τζάνι Κλ. , Κουρουνιώτης Ν. , Πουλάκης Γ ( Τσούχλης Κ.)

 

Συγχαρητήριια παιδιά,  Καλή συνέχεια!!