ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ : ΚΛΑΣΙΚΟ - ΠΑΧ 0 - 0

2014-02-02 16:27

Σήμερα στο Φαφάλειο στις 11:00  το προπαιδικό τμήμα του Κλασικού  αντιμετώπισε την περσινή πρωταθλήτρια ΠΑΧ. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό η ομάδα είχε αρκετές ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσε  και τελικά έληξε ισόπαλο 0 - 0.

Πρώτη καλή στιγμή για το Κλασικό στο 6΄ όταν ο Βούκουνας, μετά από σέντρα του Φραγκομίχαλου . έπιασε απευθείας σουτ που πέρασε λίγο πάνω απο τα δοκάρια του Κυδώνη.

Στο 9΄ ο Φώτης  εκτέλεσε κόρνερ και ο Φραγκομίχαλος έπιασε κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 15΄η ΠΑΧ σημείωσε τέρμα που σωστά ακυρώθηκε ώς οφσάιτ, μετά από υπόδειξη του βοηθού. 

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με δυνατές μονομαχίες χωρίς να δημιουργηθεί άλλη μεγάλη φάση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο Β ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιό δυνατά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκόρ.

Στο 18΄λεπτό  ο Κύδωνης με διπλή προσπάθεια απέκρουσε  πλασέ του Μεστούση  και στο 32΄ο Καλούδης βρέθηκε μόνος του απέναντι απο τον Κυδώνη, μετά από βολέ του Τσαλίκη  αλλά  βιαστικά  πλάσαρε άουτ.

Η ΠΑΧ είχε μια καλή στιγμή αλλά ο τερματοφύλακας Τσαλίκης απέκρουσε  το πλασέ του Τσακού που έμπαινε μόνος του από δεξιά.

Το παιχνίδι έληξε  0 - 0  οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος,

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  Τσαλίκης Ι. , Νικολάου Ν. , Ευθυμίου Η. , Γιόμελος Δ. , Κλεισσάς Κ. , Φώτης Α. , Βούκουνας Χ.(Λίναρης Η.) , Ρωμανός Μ. (Τζαμέτα Κλ. ), Καλούδης Ν. , Μεστούσης Π. ( Παπαδόπουλος Γ.)

 

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή. Καλή συνέχεια!!!